Ολυμπιακός: Habemus… ενδεκάδα!

Ολυμπιακός: Habemus… ενδεκάδα!

Τα κομμάτια για το βασικό παζλ έχουν αρχίσει να μαζεύονται στο Ρέντη!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι στο ημερολόγιό μας υπάρχουν ακόμη σελίδες του Μάη, τότε μπορεί να καταλάβει ότι δεν έχει πετύχει και λίγα πράγματα ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό κομμάτι!

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τούτη η κατάσταση είναι σχετικά πρωτόγνωρη για τους ερυθρόλευκους, καθώς το πήγαιναν μέχρι το φινάλε το ματς των μεταγραφών, ενώ έτσι κι αλλιώς τούτη την εποχή η αγορά δεν έχει να σου προσφέρει και πολλές επιλογές, αφού δεν έχει περάσει και πολύς χρόνος από τότε που ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα και υπάρχει μπροστά και το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας!

Μέχρι τώρα λοιπόν ο Ολυμπιακός, του Πέδρο Μαρτίνς έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κι έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό το θέμα της επιστροφής του Γιάννη Φετφατζίδη. Τα γάντια της εστίας του έχει αποφασιστεί να δοθούν στον Ανδρέα Γιαννιώτη, ενώ υπάρχει και (έντονο) ενδιαφέρον για τον Ευαγγέλου, από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα έχουν αποφασίσει για τον Φορτούνη κλπ

Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι «δουλεύουν» τις υποθέσεις των Μολέντο και Λέμα, για το κέντρο της άμυνας, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί τον πρώτο στόχο, λόγω και της προϋπηρεσίας του στη χώρα μας, ενώ για τον άξονα έχει γίνει η «προεργασία»- και μάλιστα αρκετή- για τους Πεδρόσα και Πρίτσιτς. Μας λείπουν λοιπόν οι εξτρέμ (αν και οι Σκοτσέζοι μας είπαν την ιστορία για τον Μακ Κέι από την Νότιγχαμ) και οι «εκτελεστές» για τους οποίους «παίζουν» αρκετά ονόματα-γνωστά σε όλους μας.

Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι μακριά από το στόχο τους οι ερυθρόλευκοι, να θέσουν δηλαδή στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τον βασικό κορμό της ενδεκάδας πριν από την έναρξη της προετοιμασίας-στις 15 Ιουνίου μαζεύονται οι παίκτες στο Ρέντη και στις 25 αναχωρούν για το Ζέεφελντ. Το συγκεκριμένο κομμάτι (της ετοιμασίας) θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, όπως μας έδειξε και η προηγούμενη εκδοχή με τον Χάσι, ενώ έτσι κι αλλιώς τούτη τη φορά ο Ολυμπιακός επιδιώκει να αλλάξει κατά πολύ την ομάδα του και αυτό απαιτεί πολλή δουλειά και αρκετό χρόνο.

Σε αυτό το στάδιο άλλωστε θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε και τις προθέσεις του Μαρτίνς σχετικά με το πώς θέλει να φτιάξει τον Ολυμπιακό και εξυπακούεται ότι θα πρέπει να του δοθεί και η απαραίτητη «ασυλία». Από τα φιλικά του Ιούλη θα δούμε πως λειτουργεί και στην άκρη του πάγκου, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει η «πρώτη πίεση» με τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Και μέσα σε όλα αυτά παραμένει και ο αστερίσκος που έχει να κάνει με την αποχώρηση αρκετών παικτών από την ομάδα, ώστε σε δεύτερο χρόνο να εφαρμοστεί και το υπόλοιπο του πλάνου που θα αφορά κάποιες ακόμη ενισχύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ