Το στοίχημα της «επιστροφής»!

Το στοίχημα της «επιστροφής»!

Γυρίζουν αρκετοί παίκτες στον Ολυμπιακό αλλά θα πρέπει να αντεπεξέλθουν στον ανταγωνισμό της… κάθαρσης!

Πάει να τελειώσει με τον πρώτο γύρο των μεταγραφών του ο Ολυμπιακός. Μετά την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου υπάρχουν οι επιστροφές των Γιαννιώτη και Φετφατζίδη, ενώ τα δίχτυα των ερυθρόλευκων έχουν απλωθεί σε αρκετές μεταγραφικές αγορές και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουμε «νέα» για περιπτώσεις όπως αυτή του Πρίτσιτς και άλλων παικτών.

Με βάση το σχέδιο ο Μαρτίνς θα έχει πριν από την προετοιμασία την «πρώτη ενδεκάδα» ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος από αυτήν, ενώ παράλληλα θα κάνει τις επιλογές του και παρακολουθώντας στο Ζέεφελντ το γκρουπ των δανεικών που θα επιδιώξει τη επανασύνδεση με τους ερυθρόλευκους.

Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να μας προκύψουν κι άλλες «επιστροφές» στον Ολυμπιακό και σε αυτήν την εκδοχή οι παίκτες που θα πάρουν την προαγωγή θα έχουν και το κίνητρο- το μεγάλο κίνητρο- να διαψεύσουν τους … προηγούμενους προπονητές και να δικαιώσουν τον τωρινό.

Πάνω από όλα όμως θα τους δοθεί η ευκαιρία να ικανοποιήσουν το όνειρό τους και να παίξουν στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν έχουν καταφέρει έως τώρα, αν και διαθέτουν τα προσόντα-για αυτόν το λόγο άλλωστε τους επέλεξαν και οι ερυθρόλευκοι.

Κι ο Μαρτίνς, όμως μίλησε για «επιστροφή» της ομάδας στους τίτλους στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του. Είπε χαρακτηριστικά ότι παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πετύχει συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων στο πρόσφατο παρελθόν, εντούτοις θέλει να αναλάβει ξανά και μάλιστα άμεσα τα ηνία.

Εδώ βέβαια υπάρχει και το θέμα της… εξυγίανσης, καθώς αποτέλεσε τον πιο σημαντικό αντίπαλο του Ολυμπιακού στο προηγούμενο πρωτάθλημα και φυσικά αυτός θα είναι ξανά ο βασικός… ανταγωνιστής του.

Ομάδα που κερδίζει, δεν… αλλάζει και το εγχείρημα της «κάθαρσης» αναμένεται να συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα και φυσικά με τον ίδιο σκοπό, να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την κορυφή, ώστε να γίνει πιο… συναρπαστικό το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που θα επικρατήσουν κάποιοι άλλοι.

Μάλλον θα… τρόμαξε ο Μαρτίνς από τους αγώνες του προηγούμενου πρωταθλήματος που παρακολούθησε για να δει τους παίκτες του Ολυμπιακού (για αυτόν της… Τούμπας που δεν έγινε προφανώς θα έμαθε και το γιατί) και θα κατάλαβε ότι το βασικό ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι να φτιάξουν μία «σκληρή» ομάδα, που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες του… ανταγωνισμού κι όλα τα άλλα περί θεάματος πάνω πολύ πιο πίσω.

Για να «επιστρέψει» ο Ολυμπιακός στους τίτλους θα πρέπει να προσπεράσει και τις «γκρίζες ζώνες» που θα συναντήσει μπροστά του και για το λόγο αυτό οι παίκτες και ο προπονητής επιβάλλεται να είναι 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ