O Κάιπερς, ο Αλμπάνης και το «παράσημο» της ΑΕΚ

O Κάιπερς, ο Αλμπάνης και το «παράσημο» της ΑΕΚ

Η Ένωση κατάφερε να λειτουργούν οι «απέναντι» με μεταγραφικό κριτήριο το «θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους θέλει ή… αφήνει η ΑΕΚ».

H υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς μετά τις αστείες δηλώσεις του ίδιου και της πλευράς του σε Μέσα του εξωτερικού, προφανώς έπειτα από συγκεκριμένες… επιρροές, έγινε το θέμα των ημερών. Ένα θέμα τελειωμένο θεωρητικά, αφού η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Εργοτέλη, κατέβαλε στην ομάδα της Κρήτης 300.000 ευρώ και έχοντας ήδη δώσει τα χέρια προφορικά και με τον παίκτη, τον περίμενε στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Το τελευταίο κομμάτι δεν το αναφέρω τυχαία αφού θα πρέπει κάποιος να είναι σε άλλο σύμπαν για να φανταστεί πως η ΑΕΚ απλά συμφώνησε με τον Εργοτέλη και δεν τα είχε βρει και με τον παίκτη. Στον οποίο προσφέρει για τον πρώτο μόνο χρόνο του συμβολαίου του, περίπου τα τριπλά χρήματα από όσα λάμβανε στον Εργοτέλη. Που θα ήταν για την επόμενη σεζόν 25.000 ευρώ.

Η προσφορά της Ένωσης προς τον Βέλγο άσο αφορά σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, εκ των οποίων το τελευταίο ανεβάζει τις απολαβές του ποδοσφαιριστή πάνω από τις 130.000 ευρώ. Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από το ρεπορτάζ και τους ανθρώπους που τρέχουν την υπόθεση και φανερώνουν και το πώς κινήθηκε η ΑΕΚ για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή. Δείχνοντας εμπράκτως πως πιστεύει σε εκείνον και υπολογίζει πάνω του για την επόμενη μέρα.

Ωστόσο όλα αυτά ξαφνικά ανατράπηκαν, όταν η πλευρά του Κάιπερς παρουσίασε μια περίεργη αλλαγή στάσης. Η οποία φάνηκε να προκύπτει έπειτα από άλλες κρούσεις που έγιναν προς τον παίκτη. Κάνοντας έτσι τον ατζέντη του να τον βγάλει από το πουθενά σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Το πώς θα κλείσει αυτό το θέμα δεν το γνωρίζω, παρότι όλα τα δεδομένα της υπόθεσης μαρτυρούν μια τελειωμένη μεταγραφή. Θα το δούμε. Όπως και να έχει, ακόμα και από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ κερδισμένη βγαίνει. Διότι είναι σαφές πλέον πως… ενοχλεί. Φάνηκε αυτό και από το θέμα του Αλμπάνη, τον οποίο επιχείρησε ανεπιτυχώς να κάνει δικό της η… Νότιγχαμ Φόρεστ, επιβεβαιώθηκε και με τον Κάιπερς.

Η Ένωση κινείται πλέον διαφορετικά και αντιμετωπίζεται και διαφορετικά. Λογικό είναι, πρωταθλήτρια είναι και μάλιστα με άνεση. Αυτή είναι η ομάδα που αποπνέει υγεία και δείχνει μόνο σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα οπότε με εκείνη ασχολούνται. Τεράστιο παράσημο για την Ένωση και όσα πέτυχε φέτος, να λειτουργούν οι «απέναντι» με μεταγραφικό κριτήριο το «θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους θέλει ή… αφήνει η ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ