Ποιοι πλήρωναν για να χάσει ο Τζώρτζογλου;

Ποιοι πλήρωναν για να χάσει ο Τζώρτζογλου;

Τους ψιθύρους ότι πίσω από την …ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία κρύβεται ο Ιβάν Σαββίδης, εκλεχτός φίλος του Πάνου Καμμένου, δεν τους υιοθέτησε ο μετριοπαθής κ. Τζώρτζογλου….

O Nίκος Τζώρτζογλου είναι ένας αιρετικός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ένα ανεξάρτητος μεμονωμένος που τα καταφέρνει να είναι πάντα ή σχεδόν πάντα στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ.

Ακατάτακτος και αδιαβάθμητος έχει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού Ηρακλείου Κρήτης αλλά μόλις βγαίνει από το νησί δυσκολεύεται να συγκεντρώσει αποδοχή στις προτάσεις του. Αυτό συμβαίνει διότι όσα λέει απηχούν τις απόψεις της Ένωσης του αλλά κανέναν άλλο. Αρνείται να μπει σε συμμαχίες, να διαλέξει παράταξη και να μπει στην δούλεψη όσων επιχειρούν να έχουν τον έλεγχο της Ομοσπονδίας. Στις Γενικές Συνελεύσεις  η φωνή του μοιάζει φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Ο λόγος του δεν είναι διχαστικός και πολωτικός. Επιχειρεί να ενώσει ώστε να απαλλάξει το ποδόσφαιρο από τις παθογένειες του.

Στην ΕΠΣ Ηρακλείου κυριαρχεί, έξω από αυτή κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικός. Η τελευταία προσπάθειά του να συγκεντρώσει τους ισχυρούς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου γύρω από ένα τραπέζι στο Ηράκλειο, απέτυχε. Ηταν η εποχή που η ΕΠΟ έπρεπε να αντιμετωπιστεί  πάλι ως λάφυρο. Ο Τζώρτζογλου συνέχιζε να φωνάζει μόνος κι έρημος. Κατέθεσε νέες γραπτές προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο που κατέληξαν ουσιαστικά στον κάλαθο των αχρήστων. Ούτε ο ίδιος ισχυρίστηκε ποτέ ότι είχε στην τσέπη του τη λύση για τα δεινά του ποδοσφαίρου.

Μέχρι εδώ τίποτα δεν ήταν πρωτόγνωρο για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου. Ξαφνικά όμως προέκυψε αντίπαλος για την προεδρία της ΕΠΣ Ηρακλείου. Αντίπαλος που φυσικά είχε κάθε δικαίωμα να αντιπολιτευτεί την διοίκηση και να διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές της Ενωσης. Μόνο που ξαφνικά η υποψηφιότητα του κυρίου Λημναίου έκανε μεγάλο θόρυβο. Ο κ. Ζερβάκης εμφανίστηκε δημόσια να υπόσχεται στην Ενωση Ηρακλείου πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ χορηγία έτσι και οι εκλέκτορες ψήφιζαν με απόλυτη πλειοψηφία την παράταξη Λημναίου.

Που βρέθηκαν άραγε τόσα λεφτά; Ποιος είναι ο χορηγός; Το μόνο που ήξεραν όλοι ήταν πως ο κ. Ζερβάκης που ενημέρωσε την χορηγία ήταν πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου. Ο ίδιος δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει από πού βρέθηκαν τόσα λεφτά. Η αλήθεια είναι πως κοστολογήθηκε πολύ ακριβά η εκπαραθύρωση του Τζώρτζογλου ενώ οι εκλογές στην ΕΠΟ αργούν πολύ. Γιατί άραγε θα έπρεπε να μην ακούγεται πια η αιρετική φωνή του Τζώρτζογλου ο οποίος σημειωτέων ποτέ δεν έχει εκφραστεί αρνητικά για το πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου παρά την κριτική που ασκεί στα πεπραγμένα της διοίκησης. Τους ψιθύρους ότι πίσω από την …ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία κρύβεται ο Ιβάν Σαββίδης, εκλεχτός φίλος του Πάνου Καμμένου, δεν τους υιοθέτησε ο μετριοπαθής κ. Τζώρτζογλου.

Οι εκλογές έγιναν και η παράταξη του κ. Λημναίου συνετρίβη. Η επικράτηση της παράταξης  του νυν προέδρου πέτυχε πάλι την απόλυτη πλειοψηφία. Ισως τώρα μάθουμε ποιοι κοστολόγησαν τόσο ακριβά την εξαφάνιση του Τζώρτζογλου και τι ακριβώς ήθελαν να πετύχουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ