Εντεκάδα του Ολυμπιακού με έξι Έλληνες

Εντεκάδα του Ολυμπιακού με έξι Έλληνες

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν εμπιστοσύνη στους Έλληνες παίκτες και έξι από αυτούς ξεκινούν τη σεζόν ως φαβορί για θέση βασικού στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα μεγάλο πρότζεκτ. Την εφαρμογή ενός πλάνου που θα επιτρέψει την δημιουργία μιας νέας ομάδας η οποία θα καταφέρει να επιστρέψει σε κατακτήσεις τίτλων. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως στην συγκεκριμένη διαδικασία πολύ μεγάλο ρόλο θα έχουν οι Έλληνες παίκτες.

Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα αρέσει στους φίλους της ομάδας του λιμανιού, να βλέπουν δηλαδή Έλληνες παίκτες να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού. Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο να υπάρχει μια εντεκάδα με έντεκα ξένους και μια εντεκάδα με τους μισούς παίκτες να είναι Έλληνες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να εστιάσει κάποιος σε μια ενδεχόμενη εντεκάδα του Ολυμπιακού, την οποία μπορούν να δουν σε πολλά παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού.

Μια εντεκάδα που θα έχει τουλάχιστον έξι Έλληνες παίκτες χωρίς ίχνος υπερβολής. Η θέση στα γκολπόστ του Ολυμπιακού είναι «κλεισμένη» από τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο 25χρονος τερματοφύλακας θα επιστρέψει στου Ρέντη και θα είναι η βασική επιλογή για τα δοκάρια των ερυθρόλευκων.

Σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί σε δύο νέα παιδιά, τον Κούτρη και τον Τσιμίκα. Ο πρώτος έκανε καλή σεζόν πέρυσι ενώ ο δεύτερος έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία.

Ο Μανώλης Σιώπης θα επιστρέψει στου Ρέντη και αυτή την φορά θα πάρει την ευκαιρία. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και δεν είναι τυχαίο πως πέρυσι αγωνίστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στη συνέχεια ο Χάσι τον άφησε εκτός πλάνου.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει πολλά στον διεθνή επιτελικό μέσο. Ο αρχηγός των πειραιωτών είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά κι αυτό το έχει επισημάνει από την πρώτη στιγμή ο 48χρονος τεχνικός, παρακολουθώντας στιγμιότυπα από παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν φροντίσει να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στις μεταγραφές με την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός θα φορά τη νέα σεζόν την φανέλα του Ολυμπιακού και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα έχει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης οι πειραιώτες είναι έτοιμοι ν’ ανακοινώσουν την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, ενός παίκτη που μπορεί να βρει θέση στην ερυθρόλευκη εντεκάδα τόσο στα «φτερά» της επίθεσης όσο και πίσω από τον σέντερ φορ. Και ο «Φέτφα» επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει τη νέα του ομάδα δείχνοντας εμπιστοσύνη σε Έλληνες παίκτες. Και θα είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπουν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων μια ομάδα με έξι και εφτά Έλληνες παίκτες στην εντεκάδα της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ