ΠΑΟΚ : Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

ΠΑΟΚ : Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Ο Λουτσέσκου δε θέλει να πειράξει τη χημεία της ομάδας, αλλά προσδοκά την ενίσχυση με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν φύγει για την πατρίδα του έδειξε τις προθέσεις που έχει για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα στον Δικέφαλο για να μη χαλάσει η συνοχή και η χημείας της ομάδας.

Είναι αυτό που λέει ο κόσμος «ομάδα που κερδίσει, δεν αλλάζει». Δεν αλλάζει αλλά βελτιώνεται με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες, και αυτό είναι που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Λουτσέσκου δεν μίλησε ονομαστικά αλλά από τα συμφραζόμενα φάνηκε ότι περιμένει έναν ακόμη καλό τερματοφύλακα (ίσως τον Ζίφκοβιτς;), οπότε σε εκείνη τη θέση θα έχουμε κάποια ή κάποιες αποχωρήσεις (μάλλον πάει προς πώληση ο Ρέι), έναν ακόμη ποιοτικό χαφ «boxtobox» (εδώ μάλλον θα πέσουν αρκετά χρήματα και πρώτο φαβορί είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ) και έναν ακόμη σέντερ φορ (στη λίστα βρίσκεται και ο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα).

Σε αυτούς θα προστεθούν και εκείνοι οι παίκτες που θα επιστρέψουν από δανεισμούς. Δε σημαίνει ότι όσοι επιστρέψουν για την προετοιμασία θα κερδίσουν σίγουρα και θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Ουάρντα με τον Γιαννούλη θα είναι στην προετοιμασία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ενρίκε, αλλά και τον Χαρίση (ίσως και για τον Κίτσιου, αν και εφόσον αποκτηθεί ο Σρνα δύσκολα θα μείνει στην ομάδα ο Κίτσιου).  

Από εκεί και πέρα βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προτάσεις που θα έχει ο ΠΑΟΚ για παραχώρηση δικών του παικτών. Και πάλι όμως ο βασικός κορμός δε θα διαφοροποιηθεί πολύ, γιατί είναι η βάση για να κάνει ο Δικέφαλος το επόμενο βήμα ώστε να φτάσει πιο ψηλά.

Ο Λουτσέσκου επίσης δεν έκρυψε ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού πολλά μπορεί να γίνουν στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας. Άλλωστε κάθε χρόνο επί Σαββίδη στο φινάλε των μεταγραφών έχουμε και κάποιες εκπλήξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ