Ολυμπιακός : Ποιοί θα κερδίσουν «ασυλία» στο… survivor του Ζέεφελντ;

Ολυμπιακός : Ποιοί θα κερδίσουν «ασυλία» στο… survivor του Ζέεφελντ;

Οι δανεικοί, οι νέοι και ο … προηγούμενος που θα επιδιώξουν να κεντρίσουν με το «καλημέρα» το ενδιαφέρον του Μαρτίνς!

Προφανώς και σε αυτήν τη φάση ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στραμμένη την προσοχή του στις μεταγραφές που θα χρειαστεί να γίνουν «άμεσα», ώστε να βρεθούν με τη σέντρα στη διάθεσή του κάποιοι από τους «νεοσύλλεκτους»!

Για το σκοπό αυτό γίνονται σε καθημερινή βάση οι κουβέντες του με τους Καρεμπέ και Μοντέστο και έχουμε την αίσθηση ότι σύντομα θα μας προκύψουν κάποια «χτυπήματα». Σε αυτήν τη φάση ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει απαραιτήτως την τριάδα με στόπερ, κόφτη και σέντερ φορ, ώστε μαζί με τους παλαιότερους να φτιάξει τον «σκελετό» της ενδεκάδας και τα υπόλοιπα θα τα βρει στην πορεία.

Πέρα από αυτά που είναι στο πρόγραμμα να γίνουν υπάρχει όμως και κάτι ακόμη σε… εκκρεμότητα. Θα προκύψει για τον Μαρτίνς κάποια (ευχάριστη) έκπληξη κατά τη διάρκεια του… survivor που θα διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου στο Ζέεφελντ; Ο ίδιος ο προπονητής άφησε ανοιχτή την πόρτα για αυτό το ενδεχόμενο, όταν αναφέρθηκε ότι θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με κάποιες περιπτώσεις παικτών, που είτε έρχονται από δανεισμό, είτε προκύπτουν από την Ακαδημία του Ρέντη και αναζητούν την «προαγωγή».

Είχε αναφερθεί και ονομαστικά σε ποδοσφαιριστές ο Μαρτίνς μιλώντας για τους Τσιμίκα, Σάλιακα, Μανθάτη, Σιώπη και Μάνο, ενώ παράλληλα είχε τονίσει το ενδιαφέρον του για τους «πιτσιρικάδες». Συνεπώς μάλλον θα συμπεριληφθεί και ο Μάριος Βρουσάι σε αυτό το γκρουπ, ενώ είναι να έρθει στο Ρέντη και ο Καμαρά, που αποκτήθηκε από τον προηγούμενο Γενάρη με εισήγηση Μοντέστο.

Κατά τα φαινόμενα θα έχουν την «τελευταία ευκαιρία» και ορισμένοι παίκτες από το προηγούμενο πλήρωμα. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αναμένεται να είναι ένας από αυτούς, ίσως και για λόγους συγκυρίας.

Από τη στιγμή που ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα βρεθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του στη Ρωσία για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, τότε είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει από το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί «κοινό μυστικό» (από τον Πειραιά μέχρι το… Ιράν) η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό με πιθανότερο προορισμό την Γερμανία.

Κατά την ταπεινή μας άποψη το διάστημα της προετοιμασίας που δεν ξεπερνά τις 10 ημέρες, εκτός κι αν κάποιοι εξασφαλίσουν κάποιοι την… πρόκριση για τα… πλέι οφ των φιλικών αγώνων δεν είναι αρκετό για να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα ο (εκάστοτε) προπονητής, όμως δεν παύει να αποτελεί ένα δείγμα.

Κι από τη στιγμή που παίκτες όπως ο Τζούρτζεβιτς έχουν έρθει στη θέση του «προτεινόμενου», κι όχι άδικα, με βάση την παρουσία τους στην προηγούμενη σεζόν, τότε η κάθε μέρα στη δουλειά είναι καθοριστικής σημασίας.

Δεν είναι λίγα άλλωστε τα παραδείγματα που έχουμε από το παρελθόν με παίκτες που είχαν βρεθεί κοντά στην… εξώπορτα, αλλά τελικά μπόρεσαν και εγκαταστάθηκαν ξανά στο σαλόνι. Όχι όμως για… ξάπλα, αλλά με διάθεση για πραγματική προσφορά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ