Παναθηναϊκός : Ποιο αήττητο; Απλά 1-0

Παναθηναϊκός : Ποιο αήττητο; Απλά 1-0

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε σχετικά εύκολα τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των ημιτελικών και έκανε το 1-0. Πλέον τα παιχνίδια μπαίνουν σε νέα φάση, δεν υπάρχει λάθος, που δεν μετρά διπλό και όλα βρίσκονται με… αναγωγή στους τελικούς.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε φορμάρει την ομάδα του για να είναι έτοιμη στο Φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, αλλά απέτυχε να προκριθεί.

Τώρα πλέον όμως πρέπει να διατηρήσει τους παίκτες του φρέσκους και σε ετοιμότητα. Έτσι λοιπόν και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να δέχονται κόντρα, να πιέζονται και να «τρίβουν το μυαλό» τους.

Οι θεσσαλονικείς είναι μια ομάδα καλά προπονημένη, με σκληρό χαρακτήρα, σωστές αρχές και έξυπνο παιχνίδι. Φυσικά θεωρητικά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας την οποί άλλωστε εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι στο πρώτο παιχνίδι.

Λίγα καλά διαστήματα στην επίθεση, πίεση στη μπάλα, ο Καλάθης να απλώνει το παιχνίδι του σε όλο το παρκέ και οι Λεκαβίτσιους, Μήτογλου να κάνουν τα… μερεμέτια.

Ειδικά ο τελευταίος συνεχίζει να είναι συνεπής. Να μπαίνει σε κάθε φάση και να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του ανεξάρτητα από το αν επιτυγχάνει. Προσπαθεί, παλεύει και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος.

Πολύς λόγος γίνεται για το αήττητο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Πράγματι το ρεκόρ έχει φτάσει στο 29-0, αλλά δεν λέει απολύτως τίποτε. Είναι ανόητος όποιος μετρά και ποντάρει σε αυτό. Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι.

Οι τελικοί έχουν ξεκινήσει και όποιος φαντάζεται ρεκόρ κινδυνεύει να ψάχνει το καλοκαίρι τα αίτια της πανωλεθρίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ