Το Ζέεφελντ έχει φέτος μεγάλο ενδιαφέρον

Το Ζέεφελντ έχει φέτος μεγάλο ενδιαφέρον

Η παρουσία νέου προπονητή και το πλάνο για πολλές αλλαγές στο ρόστερ καθιστούν πολύ σημαντικό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Ζέεφελντ. Πιο σημαντικό από τις προηγούμενες παρουσίες των πειραιωτών στο προπονητικό κέντρο στην Αυστρία.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου με την «πρώτη» των ερυθρόλευκων στου Ρέντη. Οι πειραιώτες θα αναχωρήσουν στις 25 του ίδιου μήνα για το Ζέεφελντ εκεί που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του λιμανιού.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος, στο διάστημα δηλαδή που θα μείνουν οι ερυθρόλευκοι στις αυστριακές Άλπεις, ξεκινώντας το «χτίσιμο» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή την φορά μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως η παρουσία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ίσως να είναι η πιο σημαντική σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Πρώτα απ’ όλα η ομάδα του Πειραιά έχει μπει σε μια διαδικασία ριζικής ανασυγκρότησης. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν ένα νέο ρόστερ κι αυτό σημαίνει αλλαγές, σημαίνει νέα πρόσωπα. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές στόπερ και σέντερ φορ πριν αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, θα είναι μεγάλη υπόθεση.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ήδη πιάσει λιμάνι. Αν αποκτηθούν και δύο ακόμα βασικά στελέχη της εντεκάδας μέχρι τις 25 Ιουνίου, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο. Αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά με τον Πορτογάλο, λόγω των αλλαγών που σχεδιάζουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Μαρτίνς λοιπόν καλείται να περάσει την φιλοσοφία του σε μια νέα ομάδα και παράλληλα ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για την παραμονή ή όχι παικτών που αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες με την μορφή δανεισμού.

Πολλοί συνηθίζουν να λένε πως το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας δεν παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί συνήθως τα φιλικά παιχνίδια γίνονται στο δεύτερο στάδιο. Αυτό όμως δεν ισχύει και ειδικά για το φετινό καλοκαίρι του Ολυμπιακού, ο οποίος μπαίνει σε μια διαδικασία συγκρότησης ενός νέου «οικοδομήματος».

Κάθε μέρα είναι πολύτιμη για τους πειραιώτες και αυτό σημαίνει πως το διάστημα που θα μείνουν φέτος οι ερυθρόλευκοι στο Ζέεφελντ είναι πολύ πιο σημαντικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Για να πετύχει ο Ολυμπιακός τον στόχο του και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και συνεργασία. Κι αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να τα παρουσιάσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν ακόμα φύγουν για την Αυστρία.

Για να πετύχει το πλάνο θα πρέπει ο νέος προπονητής να βοηθήσει τους παίκτες αλλά και οι ποδοσφαιριστές με την σειρά τους να στηρίξουν τον Πέδρο Μαρτίνς. Αν υπάρξει καλή συνεργασία, ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του. Κι αυτό θα φανεί από το Ζέεφελντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ