ΑΕΚ όπως… παλιά

ΑΕΚ όπως… παλιά

Η Ένωση έχει γίνει και πάλι ο ιδανικός προορισμός για κάθε παίκτη της εγχώριας αγοράς, λειτουργώντας σε όλους τους τομείς σαν πρωταθλήτρια.

Η αρχή έγινε με τον Λιβάγια, ακολούθησε ο Αλμπάνης, έπεται και ο Κάιπερς. Η ΑΕΚ πήρε μπρος για τα καλά στα μεταγραφικά και προχωρά με το πόδι στο γκάζι ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα είναι σαφέστατα πιο απαιτητική από την φετινή. Άλλωστε η Ένωση πλέον δεν καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά να αποδείξει πως είναι σε θέση να χτίσει τη δική της εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είχε κάνει στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Είναι σαφές από τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει, ειδικά αυτές που προέρχονται από την εγχώρια αγορά, πως η ΑΕΚ έχει γίνει και πάλι ο ιδανικός προορισμός για κάθε παίκτη που θέλει να εξελιχθεί. Να πάρει τις ευκαιρίες του, να δείξει τι αξίζει και παράλληλα να κάνει πρωταθλητισμό.

Τόσο για την περίπτωση του Αλμπάνη όσο και για εκείνη του Κάιπερς, υπήρξε ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο από τους άμεσους ανταγωνιστές των Κιτρινόμαυρων. Ωστόσο και οι δύο παίκτες διάλεξαν ΑΕΚ. Όπως έκανε και πριν από δύο χρόνια ο Τάσος Μπακασέτας.

Το παραπάνω η ΑΕΚ κατέφερε να το κερδίσει σταδιακά και πλέον έχει τη δυνατότητα να κινηθεί διαφορετικά στο μεταγραφικό παζάρι. Χωρίς απαραίτητα να προτάσσει το οικονομικό δέλεαρ. Μιας και για όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, δεν ήταν αυτό το κριτήριο για να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.

Η Ένωση έχει διοικητική σταθερότητα και ισχύ, ετοιμάζει το δικό της γήπεδο και με την επιστροφή της έχει ήδη πανηγυρίσει ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα. Επιστρέφοντας παράλληλα και στον ευρωπαϊκό χάρτη, εκεί όπου φέτος θα κυνηγήσει το βήμα παραπάνω. Με την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο σύλλογος διάγει τις καλύτερες στιγμές της νεότερης ιστορίας του και κοιτάζει μόνο μπροστά. Όπου φαίνεται πως τον περιμένουν τα καλύτερα. Κάτι που πλέον έχει αντιληφθεί και ο κόσμος, που έχει συσπειρωθεί όσο ποτέ. Έχοντας λάβει τη σχετική ώθηση και από τις αντιδράσεις των… απέναντι. Που πλέον ενοχλούνται ακόμα και από το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ. Που να μπει και στην «Αγια-Σοφιά»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ