Σε σημείο μηδέν (ξανά)…

Σε σημείο μηδέν (ξανά)…

Παναθηναϊκός και Ευρωλίγκα όχι μόνο δεν έκαναν κανένα βήμα προσέγγισης, αλλά μάλλον απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο στην «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου με τις οποίες επαναλάμβανε την απαραίτητη προϋπόθεση να διοαχωριστούν ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποτέλεσαν την «αιτία αναζωπύρωσης» της φωτιάς που είχε ξεσπάσει.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει ξεκαθαρίσει πως ο Δημήτρης και κανένας άλλος δεν θα είναι ο συνεχιστής της στον Παναθηναϊκό κάτι που ο Καταλανός ασπάζεται μεν, αλλά απαιτεί να αλλάξει τη συμπεριφορά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος μετέβη στο Βελιγράδι λειτουργώντας ως «ειρηνευτική αποστολή», ώστε να συζητηθούν με ηρεμία και κατανόηση όλα τα ζητήματα, αλλά οι δηλώσεις του Μπερτομέου αποκάλυψαν πως η Ευρωλίγκα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τις υποχωρήσεις που θέλει τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα η συμφωνία για «εκεχειρία» θεωρούν πως ήταν το… υπνωτικό χάπι που έριξε ο Καταλανός στους «πράσινους» με επίδραση στο Φάιναλ φορ, ώστε να αποφύγει εντάσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ισως θα έπρεπε μέσα στο Φάιναλ φορ και ανήμερα του τελικού η πλευρά του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε όλα τα μέσα που βρίσκονταν στο Βελιγράδι και να εκθέσεις τις απόψεις της απαντώντας σε όλα.

Τώρα πλέον όλα μεταφέρονται για το καλοκαίρι και την ΓΣ της λίγκας. Μόνο που ο Μπερτομέου έχει κάνει τις «συμμαχίες» του έχει οργανωθεί και είναι πανέτοιμος ακόμα και για πρόταση μομφής.

Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Να μείνει και να αποδεχθεί την κατάσταση ή να φύγει και να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, που σαφώς καμία σχέση δεν έχει με την Ευρωλίγκα.
Στο 10.gr είχαμε επισημάνει πρόσφατα πως για να υπάρξει πλέον σύγκλιση, θα πρέπει και οι δυο πλευρές να κάνουν πίσω σε θέματα αρχών, κάτι πολύ δύσκολο ή τουλάχιστον να κάνουν και οι δυο πίσω επιτυγχάνοντας μια συμφωνία «δούναι και λαβείν»

Με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα και η κατάσταση βρίσκεται ξανά σε σημείο μηδέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ