Πόσο τυχερός είσαι ρε φίλε

Πόσο τυχερός είσαι ρε φίλε

Το αντίο του Ντάρσι Νέτο που θα το ζήλευαν πολλοί συνάδερφοι του, μετά από αυτό που έζησε στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τις πρώτες μέρες που είχες φτάσει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη, μια από τις πρώτες λέξεις που είχες μάθει στα ελληνικά, ήταν το «φίλε». Σου κόλλησε, μάλιστα, τόσο πολύ στην συνέχεια, που για μια περίοδο τους αποκαλούσες όλους, έτσι. Καλά έκανε,ς γιατί ήταν πολύ δύσκολο να μάθεις τα επίθετα μας.

Φαντάζομαι ότι ούτε εσύ θα μπορούσες να φανταστείς , τότε, αυτό που θα ακολουθούσε τα επόμενα χρόνια. Το πόσο πολύ θα δενόσουν με αυτήν την ομάδα, το πόσο αγαπητός θα γινόσουν στον κόσμο της, το πόσες πίκρες και πόσες χαρές θα βίωνες με την φανέλα του Άρη. Σίγουρα, πάντως, δεν θα μπορούσες να περιμένεις αυτό που έζησες σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Είσαι πολύ τυχερός, φίλε Ντάρσι Νέτο. Πολύ όμως. Αυτό το πράγμα που βίωσες, δεν εξαγοράζεται με χρήματα, είναι από τα λίγα που δεν μπορεί κανείς να πληρώσει και να το αποκτήσει. Αυτή η επίθεση αγάπης που δέχτηκες από τον κόσμο του Άρη, την τελευταία φορά που φόρεσες την φανέλα της ομάδας , μπροστά του.

Ξέρεις πόσοι ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται σε ομάδες της Superleague, εκεί όπου δυστυχώς δεν βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Άρης, σε ζηλεύουν γι αυτό που έζησες; Σου αξίζει, ρε φίλε και χαλάλι σου. Για όλες τις στιγμές που περιμέναμε να πανηγυρίσουμε γκολ από τα φάουλ σου. Για εκείνο την μέρα στην Ξάνθη που ανεβάσαμε 200 παλμούς για πάρτη σου.

Το αντίο είναι δύσκολο, είχες απόλυτο δίκιο. Όπως είχες δίκιο και για το ότι θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Φίλε Ντάρσι Νέτο…

Υ.Γ Απόλυτα δικαιολογημένο και το χειροκρότημα αναγνώρισης στον Παύλο Μυροφορίδη, στον Δημήτρη Σπανό, τους παίκτες και όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής στη Superleague. Ο κόσμος του Άρη ξέρει να αναγνωρίζει και να αποδίδει δικαιοσύνη. Και όσοι από εσάς δεν συνεχίσετε στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στο Κλεάνθης Βικελίδης θα έχετε πάντα φίλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ