Ο Γιαννακόπουλος και πάλι γερά στο παιχνίδι για την ΠΑΕ

Ο Γιαννακόπουλος και πάλι γερά στο παιχνίδι για την ΠΑΕ

Ο Γιαννακόπουλος παίζει με ανοιχτά χαρτιά και ουσιαστικά δηλώνει πως θέλει τον Παναθηναϊκό εδώ και τώρα. Η διοίκησή του οφείλει, τουλάχιστον, να τον ακούσει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν εγκαταλείπει τη… μάχη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η… καψούρα του με την ομάδα, η τρέλα του να μπει στην ομάδα και να την επαναφέρει σε μέρες δόξας και η ξεκάθαρη ανησυχία του για την υπόθεση της Pan Asia και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν του αφήνει περιθώρια για να κάνει πίσω.

Και είναι αλήθεια πως ετούτες τις μέρες, που θα έπρεπε να τρέχει ο οικονομικός έλεγχος του Παϊρότζ, να υπάρχει έστω μια τυπική ενημέρωση από πλευράς διοίκησης Αλαφούζου για το πως εξελίσσεται το θέμα με τον Ταϊλανδό και να βρισκόμαστε σε μια διαδικασία – όχι ανακοινώσεων για χαμηλό μπάτζετ, αλλά – υποσχέσεων προς τους παίκτες πως… αύριο αλλάζει η ιδιοκτησία και έρχονται τα 27+20 εκατομμύρια του Παϊρότζ για να δώσουν τη λύση στο πρόβλημα, περισσότερο βγαίνει στην επιφάνεια και πάλι το Athens Alive και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρά οδεύουμε προς τη λύση της Pan Asia και τη εποχή Παϊρότζ.

Ανακοινώσεις από την κοινοπραξία, δηλώσεις του Μαρκ Αλεξάντερ, συναντήσεις των συνεργατών του Γιαννακόπουλου με ανθρώπους της κυβέρνησης, επερχόμενο ραντεβού του Δημήτρη με τον Τσίπρα την επόμενη εβδομάδα, άνοιγμα ακόμα και στον επόμενο ιδιοκτήτη. Με φόντο το ΟΑΚΑ και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό. Με συγκεκριμένο πλάνο, με πρόταση που δεν χωρά αμφισβήτησης και με φανερούς «παίκτες» πάνω στο τραπέζι. Εταιρείες – κολοσσούς που έχουν κάνει δουλειά εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιαννακόπουλος παίζει το παιχνίδι με χαρτιά ορθάνοιχτα και είναι ξεκάθαρος σε αυτό που ζητάει και υπόσχεται. Θέλει τον Παναθηναϊκό… εδώ και τώρα. Να τον στεγάσει σε ένα σύγχρονο γήπεδο και να επενδύσει παρέα με τους ξένους συνεργάτες του πολλά εκατομμύρια για να τον δει και πάλι στην κορυφή.

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει μια και καλή και να μην παραμείνει για χρόνια ακόμα σε μια μίζερη κατάσταση και σε μια ισορροπία… τρόμου για το αν θα υπάρχει και σε ποια κατηγορία θα παίζει, οφείλει να λάβει μέρος κι εκείνος στην όποια κουβέντα γίνεται. Να μιλήσει κι εκείνος με τους κυβερνώντες και να μάθει τι έχουν στο μυαλό τους. Διαφορετικά θα κινδυνεύουν να βάλουν ένα… ιστορικό αυτογκόλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ