Το μεταγραφικό στοίχημα των 35ημερών

Το μεταγραφικό στοίχημα των 35ημερών

Ο ΠΑΟΚ, καλείται μέσα σε διάστημα 35 ημερών να ολοκληρώσει σε ποσοστό 90% τις καλοκαιρινές μεταγραφές του, κατά δήλωση του Λουτσέσκου. Ενα εγχείρημα δύσκολο, λόγω... προϊστορίας και πολλών εμπλεκόμενων.

Η χρονιά τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο. Ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και πότε θα ήθελε ο ίδιος να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Ρουμάνος, όπως και κάθε άλλος προπονητής, είπε το αυτονόητο.

Δηλαδή, θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, προκειμένου να μοντάρει την ομάδα γρήγορα καθώς φέτος ο στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Θέλω να έχω το 90% των παικτών στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και μετά από εκεί και πέρα να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια ευκαιρία, την οποία μπορούμε να βρούμε έως το τέλος των μεταγραφών. Το σημαντικό είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην διάθεσή μας».

Χωρίς δεύτερη σκέψη ανέτρεξαν στο παρελθόν και δεν βρήκαν ούτε μια σεζόν που στον ΠΑΟΚ «έτρεξαν» τόσο γρήγορα τα μεταγραφικά θέματα. Οι ασπρόμαυροι σ’ αυτό το κεφάλαιο υστερούν σημαντικά, όχι γιατί δεν θέλουν ή δεν μπορούν, αλλά γιατί υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι με ασχολούνται μ’ αυτό το κομμάτι και κάπου χάνεται η μπάλα. Για να γίνει μια μεταγραφή θα πρέπει να περάσει από 40 κύματα. Παίρνουμε την προϋπόθεση ότι ο Λούμπος Μίχελ εντοπίζει έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή. Ξεκινάει επαφές με την ομάδα και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το επόμενο που θα κάνει θα είναι να ενημερώσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Παίρνουμε το ενδεχόμενο ότι συμφωνούν οι δύο του και αποφασίζουν ότι θα πρέπει να τρέξουν την υπόθεση. Ο Σλοβάκος θα πρέπει στη συνέχεια να το συζητήσει με την Μαρία Γκοντσάρεβα. Αν τα χρήματα που θα δαπανηθούν για να κλείσει η μεταγραφή είναι πολλά, η υπεύθυνη των οικονομικών της ΠΑΕ θα παραπέμψει το θέμα στον Ιβάν Σαββίδη. Ο τελευταίος αφού ενημερωθεί θα προσπαθήσει να συλλέξει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή. Αν οι συμβουλάτορές του τον πείσουν ότι αξίζει η επένδυση τότε θα δώσει το τελικό «οκ». Για να γίνουν όλα αυτά θα έχουν περάσει κάποιες ημέρες με αποτέλεσμα το θέμα να έχει «βρωμίσει» στην ποδοσφαιρική πιάτσα και να υπάρξουν κι άλλοι μνηστήρες.

Αν στον ΠΑΟΚ καταφέρουν να τα ξεπεράσουν όλα αυτά που σας προανέφερα τότε θα μπορέσουν να κάνουν σωστή δουλειά στις μεταγραφές. Αν όμως εμφανιστούν τα ίδια θέματα τότε βλέπω τον Λουτσέσκου μάταια να περιμένει στην προετοιμασία να έχει παλιούς και νέους μαζί στην προετοιμασία. Θα πιαστώ από την ατάκα που είπε ο Ιβάν Σαββίδης στο party που στήθηκε για την κατάκτηση του Κυπέλλου, για να χαλαρώσω τους ΠΑΟΚτσήδες,  όταν απευθυνόμενος στον Ρουμάνο τεχνικό γύρισε και προς την Μαρία Γκοντσάρεβα και της είπε πως «θα υπάρξει απεριόριστο μπάτζετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ