Γι’ αυτό φεύγω απ’ τα όνειρά σου (Και καλή τύχη όπου κι αν πας)

Γι’ αυτό φεύγω απ’ τα όνειρά σου (Και καλή τύχη όπου κι αν πας)

Πάει κι ο Λάζαρος. Το περιμέναμε, δηλαδή, μην λέμε κι ό,τι θέμε, αλλά ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, σε καμία περίπτωση ευχάριστο. Στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.

Κατά την γνώμη μου, όλα τα λύνει η ζωή. Ακόμα και τα διλήμματα για το σχεδιασμό της ΑΕΚ την επόμενη χρονιά. Προσωπικά τον Λάζαρο τον ήθελα, όχι (μόνο) επειδή φέτος έσωσε την ομάδα με αποκορύφωμα το απίθανο γκολ του στην Λάρισα, αλλά και γιατί τον αγαπάει η κερκίδα. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι παίκτες, δεν είναι μόνο το χορτάρι και δεν είναι σε καμία περίπτωση οι διοικήσεις. Ποδόσφαιρο είναι η μπάλα από τη μία και η κερκίδα από την άλλη κι αυτά τα δύο πάνε μαζί.

Η απόφαση του Λάζαρου να φύγει δεν εκπορεύεται από κακεντρέχεια, ούτε και χρωστάει σε κανέναν -αντικειμενικά τώρα, πέραν της τήρησης του συμβολαίου του το μόνο πράγμα που τον δεσμεύει είναι η καλή του διάθεση. Ε, και αν την είχε θα όφειλε και η ΠΑΕ να συνεργαστεί.

Τώρα το παρασκήνιο προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Μαθήματα είναι αυτά, ούτε μπορούμε να περιμένουμε από τους παίκτες που έχουν έρθει για 2-3 χρόνια να λατρέψουν την ομάδα όσο την λάτρεψε ο Ντέμης, ούτε μπορούμε να ξεχνάμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ μερικές φορές κάνει χειρισμούς που είναι σαφέστατα λάθος. Αλλά όλα αυτά είναι περαστικά, εξάλλου παντοτινή είναι μόνο η ΑΕΚ και κανένας άλλος.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, λοιπόν, προβλέπεται καυτό το καλοκαίρι, για να χρησιμοποιήσουμε και τα δημοσιογραφικά κλισέ της εποχής. Και εκτός αυτό, πρόκειται για ένα καλοκαίρι που θα μας οδηγήσει σε μια ΑΕΚ -όπως όλα δείχνουν- με καινούριο πρόσωπο. Η παραμονή του Αραούχο είναι αμφίβολη, ο Χιμένεθ εισηγήθηκε να φύγει ο Βράνιες, ο Λάζαρος βγήκε οφ, φαίνεται πως έχουμε να δούμε τεράστιες αλλαγές.

Και, ας σημειωθεί: Η χρονιά που μας πέρασε ήταν μια χρονιά γεμάτη σοβαρούς και ασταμάτητους τραυματισμούς. Περισσότερο από όσο συνηθίζεται, δηλαδή. Γιατί άμα δεν έχεις επενδύσει ΚΑΙ στον πάγκο, όταν παίζουν διαρκώς και συνέχεια οι ίδιοι καλοί σου παίκτες, κάποια στιγμή θα το φάνε και το πόδι τους, άνθρωποι είναι.

Να κάτι που θα πρέπει να αποφύγουμε από του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ