Η υπόσχεση και μια κίνηση που «φτιάχνει» τον κόσμο του Ολυμπιακού

Η υπόσχεση και μια κίνηση που «φτιάχνει» τον κόσμο του Ολυμπιακού

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Χριστοδουλόπουλου φανερώνει την αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού για επιστροφή στην κορυφή και τους τίτλους. Η υπόσχεση για μια νέα ομάδα γίνεται πράξη και η νέα εποχή «φτιάχνει» το Μεγάλο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη σημαντική κίνηση για την υλοποίηση του στόχου του, την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, παίρνοντας μια πολύ σημαντική απόφαση για την καριέρα του. Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την εφαρμογή του πλάνου τους και το σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού έχει να κάνει και με το κλίμα που επικρατεί στο μεγάλο λιμάνι.

Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκαν τις τελευταίες εξελίξεις οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ενθουσιασμός. Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει το κλίμα που επικρατεί μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταία 24ωρο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ενθουσιασμένοι γιατί πρώτα απ’ όλα η ομάδα τους απέκτησε και ανακοίνωσε επίσημα τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος που τελείωσε. Και όταν μια ομάδα θέτει ως στόχο την επιστροφή της στις κατακτήσεις τίτλων έχει ξεκάθαρη στόχευση στο μεταγραφικό πεδίο. Την ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά κι έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός στέλνει πολλά μηνύματα με την συγκεκριμένη κίνηση, αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί πρώτα απ’ όλα έχει να κάνει με την υπόσχεση που έδωσε η διοίκηση του συλλόγου, πως θα «χτιστεί» μια νέα ομάδα που θα έχει μια μόνο επιδίωξη. Την επιστροφή στην κορυφή.

Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για την ομάδα του Πειραιά. Και όταν ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει τις συγκεκριμένες εξελίξεις ένα μόνο πράγμα μπορεί να αισθανθεί. Ενθουσιασμό για την επικείμενη ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής και για την υλοποίηση μιας υπόσχεσης.

Γιατί είναι προφανές ότι στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις κινήσεις που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση που ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά βλέπει ότι οι ερυθρόλευκοι προχωρούν με δυνατές επιλογές ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός δείχνει από τα μέσα Μαΐου την αποφασιστικότητα του για να επιστρέψει στους δικούς του ρυθμούς. Στις κατακτήσεις τίτλων. Και το δείχνει μάλιστα με εμφατικό τρόπο με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο κι έχει να κάνει με την επιλογή του ίδιου του παίκτη. Φανερώνει πολλά λοιπόν για την τεράστια δυναμική του Ολυμπιακού η απόφαση του Χριστοδουλόπουλου. Και είναι πολύ σημαντικό ότι ο διεθνής ακραίος επιθετικός προχωρά στην συγκεκριμένη επιλογή. Και για την συγκεκριμένη απόφαση παίζει μεγάλο ρόλο (εκτός βέβαια από τα περισσότερα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός) η προοπτική που βλέπει ο κάθε παίκτης.

Και ο Λάζαρος ήθελενα παίξει στον Ολυμπιακό γιατί θεωρεί ότι το πλάνο που υπάρχει στο μεγάλο λιμάνι του ταιριάζει και σε συνδυασμό με τις καλύτερες αποδοχές, πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση. Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά, ότι οι απαιτήσεις που υπάρχουν είναι μεγάλες. Η πίεση μεγαλύτερη από κάθε άλλη ομάδα. Ξέρει όμως ότι αν καταφέρει να προσφέρει στον Ολυμπιακό αυτά που προσδοκούν οι ερυθρόλευκοι, τότε θα έχει πετύχει τον στόχο του.

Ο Ολυμπιακός υποσχέθηκε την δημιουργία μιας νέας ομάδας. Με νέα φιλοσοφία και νέα χαρακτηριστικά. Τέτοιες επιλογές είναι η καλύτερη εγγύηση για το μέλλον των ερυθρόλευκων. Με προφανή βέβαια στόχο η ομάδα του λιμανιού να σηκώσει ξανά τις κούπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ