Βρίσκεται πλέον στο σωστό μονοπάτι…

Βρίσκεται πλέον στο σωστό μονοπάτι…

O Ολυμπιακός καλείται να βελτιώνεται προπόνηση με την προπόνηση και είναι στο χέρι του να ανακάμψει και να είναι ανταγωνιστικός μέχρι τέλους.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε και καλό μπάσκετ και πήρε το αποτέλεσμα που αναζητούσε. Η αλήθεια είναι πως λες και το είχα… προβλέψει ένα πράγμα. Νωρίτερα στην ημέρα είχα γράψει ένα θέμα για το πόσο ανάγκη έχουν οι «ερυθρόλευκοι» τον Κάιλ Ουίλτζερ. Αυτό έγινε πραγματικότητα μετά από μερικές ώρες.

Ο Καναδός ήταν αυτός που… διέλυσε την ομάδα του Γιατρά που για 20 λεπτά είχε πονοκεφαλιάσει τους γηπεδούχους. Με το ένα τρίποντο να διαδέχεται το άλλο,  Ουίλτζερ πραγματικά έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, αποδεικνύοντας  περίτρανα  πως στην περίπτωσή του πρέπει λιγάκι να παραμεριστεί το κομμάτι της άμυνας. Αν και όπως προείπα, βελτιώνεται και εκεί και βοηθάει της ομάδα του και στα μετόπισθεν.

Ο Μπόμπι Μπράουν μπαίνει σιγά σιγά στο mood των «ερυθρόλευκων» ενώ ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια για τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος διαρκώς προσφέρει και δικαίωσε κάθε συμπαίκτη του για το πείσμα και το τσαγανό που βγάζει.

Με τον τραυματισμό του Τιλί είναι ο τρίτος ψηλός του Ολυμπιακού, τώρα ο Μιλουτίνοφ λείπει και είναι ο δεύτερος και παρά τη μερική ρήξη στο γόνατό του, δεν αφήνει ούτε δευτερόλεπτο να πάει κάτω.

Ο Ολυμπιακός είναι στον σωστό δρόμο και πλέον καλείται να βελτιώνεται προπόνηση με την προπόνηση. Στο χέρι του είναι να ανακάμψει και να είναι ανταγωνιστικός μέχρι τέλους.

Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε και ειλικρινά δεν γίνεται να αλλάξει αυτό. Ότι έγραψε έγραψε, ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα πόνεσε, η χαμένη κούπα του Κυπέλλου ενόχλησε. Όμως πρέπει η ομάδα να συνεχίσει και να παλέψει και για αυτόν τον τίτλο. Και ας πέσει μαχόμενη…

ΥΓ: Σας τα έχω ξαναπεί για τη δουλειά των μικρών. Το έδειξε σήμερα ο Τσουμάνης. Το δείχνει διαρκώς και ο Αρσενόπουλος. Ειλικρινά πλέον είναι δική τους επιλογή το πόσο καλύτεροι θα είναι όλοι. Εάν παίξουν όπως πρέπει, δουλέψουν και ακούν όσους τους συμβουλεύουν, θα πάνε μπροστά και θα επιτύχουν.

ΥΓ2: Και τώρα η Κύμη. Χρειάζεται αναγκαστικά η ίδια σοβαρότητα, με τον Ολυμπιακό απλά να συνεχίζει απτόητος την προετοιμασία του ενόψει των σοβαρών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

ΥΓ3: Μπράβο στις γυναίκες της ομάδας που κατέκτησαν την Τρίτη συνεχομενη κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος. Αυτοκρατορία κανονική, συνεχίζουν με 84 σερί νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Και υπάρχει δίψα για ακόμα περισσότερες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ