Μόνη σωστή λύση για τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Μόνη σωστή λύση για τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Πάντα οι Γιαννακόπουλοι έβαζαν το συμφέρον της ομάδας πάνω από τις όποιες μικροσκοπιμότητες και εγωισμούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, όχι προς το παρόν του αθλητικού, ο υποψήφιος επενδυτής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Πάϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ενδιαφέρεται εκτός από την ομάδα να πάρει στα χέρια του και τον Ερασιτέχνη. Ο λόγος είναι προφανής και εν πρώτης λογικός.

Ο άνθρωπος ως σωστός επιχειρηματίας που πρόκειται να επενδύσει χρήματα δικά του, αλλά και του fund που εκπροσωπεί, ρώτησε, έμαθε πως αν θέλει να αποκτήσει σύγχρονο γήπεδο και υποδομές για την επένδυση του θα πρέπει να έχει στο πλευρό του τον Ερασιτέχνη του Συλλόγου. Τι πιο λογικό λοιπόν να θέλει να πάρει και τη λεγόμενη «Μάνα του Λόχου» έτσι ώστε όταν χρειαστεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις εξελίξεις.

Μέχρι εδώ όλα καλά θα μου πείτε. Είναι όμως έτσι ή όχι; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόθεση του Ταϊλανδού επιχειρηματία είναι να βάλει στον Ερασιτέχνη άτομα της ευρύτερης Παναθηναϊκής οικογένειας. Ως πρόθεση σωστή θα πω εγώ. Ως αποτέλεσμα όχι το ιδανικότερο πάντως, ειδικά από τη στιγμή που η μοναδική, με αποδείξεις χρόνων, οικογένεια παραγόντων που αγαπά και προσφέρει στον Σύλλογο σε όλα του τα τμήματα, ενδιαφέρεται και αυτή να εμπλακεί.
Ο λόγος για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένα για τον συνεχιστή της, τον Δημήτρη. Ο γιος του Παύλου και ανιψιός του εμβληματικού Προέδρου του Ερασιτέχνη, Θανάση, ανέλαβε το τμήμα μπάσκετ στην πιο δύσκολη εποχή της σύγχρονης ιστορίας του και το κράτησε σε υψηλό επίπεδο. Σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα μας ο Δημήτρης βάζει διαρκώς χρήματα στην ομάδα και κατακτά τίτλους. Φέτος μάλιστα κατά τη διάρκεια της σεζόν έκανε δαπανηρές προσθήκες στην προσπάθεια του να επιστρέψει η ομάδα σε finalfour.
Εκτός όμως από το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος φέτος βοήθησε αποφασιστικά και στη σωτηρία του τμήματος ανδρικού βόλεϊ του Συλλόγου δίνοντας χρήματα για την ενίσχυση του στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποτελεί την ιδανική λύση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Η οικογένεια του και ο ίδιος είναι η εγγύηση για το μέλλον του Συλλόγου.
Πάντα οι Γιαννακόπουλοι έβαζαν το συμφέρον της ομάδας πάνω από τις όποιες μικροσκοπιμότητες και εγωισμούς. Από το να έχω ανθρώπους που θα » υπηρετούν» το όραμα, στην καλύτερη περίπτωση, τα συμφέροντα, στην χειρότερη, ενός ξένου επενδυτή προτιμώ να έχω στην κορυφή της διοίκησης έναν αληθινό στρατιώτη του Συλλόγου, έναν αληθινό Παναθηναϊκό ακόμα και αν τα χρήματα που θα μπουν σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι λιγότερα. Επιβάλλεται επομένως να μείνει ο Ερασιτέχνης σε αυτή την κομβική στιγμή σε χέρια πράσινα. Φθάνουν οι εφιάλτες και οι κερκόπορτες πια σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο οργανισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ