ΠΑΟΚ : Πόσο αδίκησες τον εαυτό σου φέτος

ΠΑΟΚ : Πόσο αδίκησες τον εαυτό σου φέτος

Το Κύπελλο που σήκωσε η ομάδα του Λουτσέσκου είναι η απόδειξη ποια ομάδα ήταν η καλύτερη στη φετινή σεζόν. Η απώλεια του πρωταθλήματος ήταν αποτέλεσμα της ανοησίας με την οποία χειρίστηκαν τα ντέρμπι στη Τούμπα οι άνθρωποι του Συλλόγου

Τέλος πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ πήρε πανάξια τον τίτλο αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ήταν η καλύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν.

Το σημερινό αποτέλεσμα κολακεύει την ομάδα του Χιμένεθ. Ανύπαρκτη σε όλο σχεδόν το ματς, με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο μετά το πρώτο γκολ, δεν επιβεβαίωσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της σεζόν.

Θα πρέπει οι παίκτες της ΑΕΚ να είναι ευχαριστημένοι που δεν ξέφυγε το σκορ. Ο βασικότερος λόγος γι’ αυτό ήταν η απόδοση του Μπάρκα. Ο Έλληνας πορτιέρο είχε κατεβάσει τα ρολά μέχρι να νικηθεί από την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Βιερίνια.

Το Κύπελλο που σηκώνει σήμερα η ομάδα του Λουτσέσκου είναι η απόδειξη ποια ομάδα ήταν η καλύτερη στη φετινή σεζόν. Η απώλεια του πρωταθλήματος ήταν αποτέλεσμα της ανοησίας με την οποία χειρίστηκαν τα ντέρμπι στη Τούμπα οι άνθρωποι του Συλλόγου.

Από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, τον Μίχελς που δεν τον προστάτεψε ως όφειλε μέχρι και τον ανόητο οπαδό που εκτόξευσε το αντικείμενο που χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Η τρέχουσα σεζόν πρέπει να αποτελέσει για όλους στον ΠΑΟΚ μάθημα. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να χτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία αρκεί να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη.

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ τα έχει όλα για να πετύχει. Ισχυρη διοίκηση, επενδυτή που δεν φείδεται χρημάτων, πολύ καλό υλικό και κόσμο διψασμένο για επιτυχίες. Τι του μένει;

Σοβαρότητα, λίγες και στοχευμένες επιλογές στα μεταγραφικά για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και κυρίως αποβολή του κόμπλεξ που διακατέχει ορισμένους και της αίσθησης ότι άπαντες κυνηγούν την ομάδα. Δεύτερη σερί κατάκτηση Κυπέλλου, δεύτερη σερί χρονιά με τίτλο δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ή αλλιώς τιναφτόρε…..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ