Άρης : Έρχονται οι επενδυτές

Άρης : Έρχονται οι επενδυτές

Η ονοματολογία και τα σενάρια δεν έχουν παίξει ακόμα το βαρύ τους χαρτί, καθώς δεν θα περιοριστούν σε παίκτες και προπονητές.

Δεκάδες είναι τα ονόματα που αναπαράγονται καθημερινά σε ότι αφορά τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παίκτες και προπονητές , Έλληνες και ξένοι, κάνουν παρέλαση από το Κλεάνθης Βικελίδης. Στα λόγια, βέβαια, καθώς στην πράξη η πλειοψηφία εξ αυτών δεν θα περάσει ούτε έξω από το γήπεδο. Ούτε καν θα ψωνίσει από τα καταστήματα της Παπαναστασίου.

Η ονοματολογία, βέβαια, δεν είναι τυχαία. Πουλάει και γι αυτό την προτιμούν. Και ακόμα, δεν έχουν παίξει το τελευταίο τους, το πιο βαρύ χαρτί τους, το δέκα το καλό. Καλοί οι προπονητές και οι παίκτες αλλά σαν τους επενδυτές δεν έχει. Αυτά, βέβαια, κρατούνται για αργότερα, για τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου, όταν και θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό κομμάτι.

Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Με τα εκατομμύρια να πηγαίνουν και να έρχονται, με διαγωνισμό ευρώ, δολαρίων και ότι άλλου νομίσματος υπάρχει. Θα ρωτήσει κανείς, δεν υπάρχουν δηλαδή επαφές ή δεν μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον; Φυσικά και ναι, είναι η απάντηση και ο Καρυπίδης φαίνεται ότι ψάχνει συμπαίκτη.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ούτε ακούγεται δεξιά και αριστερά ισχύει, ότι κάθε σενάριο έχει βάση. Αυτό, φυσικά, έχει διπλό στόχο. Ο πρώτος είναι ξεκάθαρος. Είναι δεδομένο ότι κάθε όνομα πιθανού επενδυτή, πουλάει. Είτε μιλάμε για εφημερίδα, είτε για  ραδιόφωνο είτε για ιστοσελίδα. Είναι κάτι το διαφορετικό από την καθημερινότητα, πώς να το κάνουμε.

Ο δεύτερος σκοπός, από ελάχιστους, ευτυχώς, έχει να κάνει με την δημιουργία  κλίματος έντασης στην ομάδα και απογοήτευσης ή μιζέριας στον κόσμο. Όταν ο άλλος, ακούει για δεκάδες εκατομμύρια και για πανάκριβες μεταγραφές, θα τσινήσει όταν ας πούμε του ανακοινώσουν ότι το μπάτζετ είναι 2,5 ή 3 ή  3,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ανθρώπινη και λογική αντίδραση. Χωρίς, φυσικά, να ψάξει αν αυτό που του σέρβιραν ισχύει ή όχι. Εκεί, όμως, βασίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ