Άρης : Επικοινωνία στην εποχή του instagram

Άρης : Επικοινωνία στην εποχή του instagram

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει σε λιγότερους από εβδομήντα χαρακτήρες ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο μόνος μηχανισμός αποδοχής στο κοινό του Άρη.

«Ευχαριστώ όσους δεν πίστεψαν σε εμένα. Παρακολουθήστε τη συνέχεια». Η επικοινωνία των -ούτε- εβδομήντα χαρακτήρων, μέσα από το instagram, είναι μια αγαπημένη συνήθεια για το Θόδωρο Καρυπίδη, που πολιτεύεται συχνότατα σε σχέση με τον Άρη, με τον αγαπημένο τρόπο της νεολαίας.

Επέλεξε μια φωτογραφία του με το σήμα του Άρη στο μέρος της καρδιάς. Πιθανότατα, έτσι ώστε κι αν κάποιος είχε αμφιβολία για το που ακουμπάει το ποστ, να είναι βέβαιος ότι αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάτι τον ενόχλησε; Κάτι «κρατούσε» και έψαχνε μια αφορμή για ν’ απαντήσει; Αισθάνεται ότι ακούσει ευκολότερα «κριτική» για τα στραβά και πιο δύσκολα «πιστώνεται» πράγματα;

Καταθέτει την αυτοπεποίθησή που εκείνη τη στιγμή τον διακατείχε για όσα προετοιμάζει, αφού παρέπεμψε στη «συνέχεια»; Μάλλον.

Υποθετικά: Πέτυχε κάποια συμφωνία που περίμενε και θεωρούσε κομβική για την υλοποίηση του πλάνου του;
Του προέκυψε κάτι σε σχέση με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, προπονητής ή άνθρωπος που θα φέρει παίκτες;
Κάτι, κάτι σχετικό, λέει η λογική ότι είχε στα χέρια του και εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του σε ότι θεώρησε πως όφειλε απάντηση.

Στην πράξη, μπαίνουμε στην τελευταία περίοδο αναμονής, μέχρι και τις 27 τρέχοντος που θα τελειώσει τυπικά η σεζόν. Από την επομένη και αρκετά γρήγορα πια αφού οι ημερομηνίες θα πιέζουν, μέχρι την αρχή του Ιούλη να έχει δημιουργηθεί το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας της νέας περιόδου θα δούμε πώς θα μεταφράζεται τελικά όλο αυτό.

Επί της ουσίας, εκεί θα φανούν τα πάντα. Αυτό που έχει γνωρίσει ο Θόδωρος Καρυπίδης από τον Άρη και τη δυναμική του, είναι μόνο ένα μέρος. Ας είναι τρία χρόνια στα πράγματα.

Το πραγματικό ζητούμενο, εν τέλει, είναι να έχει πιστέψει ο ίδιος στο κλαμπ που κρατάει στα χέρια του. Και να κάνει τις κινήσεις που θα ενεργοποιήσουν τον αληθινό μηχανισμό αποδοχής: Μια εταιρία με εύρυθμη λειτουργία και μια ομάδα αντάξια της φανέλας της.

Και δεν αντιλέγω, τα social media είναι κομμάτι της ζωής μας πια. Αλλά κανένα όραμα, κανένα σχέδιο, κανένα όνειρο δε χωρά μέσα σε ένα ποστ.

Μέσα από τον Άρη, ακόμη κι αν αισθάνεται ότι λόγω της φθοράς που μπορεί να υπέστη στη Βέροια ή και στην περσινή αποτυχία στη football league, όχι ο Καρυπίδης, αλλά οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, ακόμη και του ανώτατου βεληνεκούς, μπορεί να απολαύσει πράγματα που -σε περίπτωση που αγαπά το ποδόσφαιρο- θα του δοθούν απλόχερα.

Αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάτι ζωντανό, με διαρκή εξέλιξη. Η ομάδα ανέβηκε. Ο Άρης φυσικά δε μπορεί να αρκεστεί σ’ αυτό. Αυτό το σχέδιο, αυτή τη… «συνέχεια» λαχταράνε όλοι να παρακολουθήσουν.

Και για τη μετάβαση σε αυτή, ο Θόδωρος Καρυπίδης (όπως και στο μπάσκετ ο Δημήτρης Γουλιέλμος) θαρρώ πως -μαζί με μια αποτίμηση πεπραγμένων- θα πρέπει να την αναλύσουν στον κόσμο με έναν απλό και κατανοητό τρόπο: Να απευθυνθούν σ’αυτόν και να πουν την αλήθεια τους και το όραμά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ