Τι έγινε ρε παιδιά ο… κορυφαίος;

Τι έγινε ρε παιδιά ο… κορυφαίος;

Ζήσαμε στα χρόνια της «ενιαίας»… εξυγίανσης τον κορυφαίο Σιδηρόπουλο. Ο Κοντονής τον απαίτησε για τον τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακό πακέτο με τους βοηθούς του, τώρα όμως ο Γραμμένους φέρνει ξένους για τον τελικό. Τι έγινε τελικά, υπάρχει όντως πρόβλημα στους Έλληνες διαιτητές κ. Πρόεδρε;

Ρε πως τα φέρνει ο καιρός! Κοίτα να δεις που τελικά για το «καλό του ποδοσφαίρου μας» πάντα όλα μπορούν να γίνουν. Ζήσαμε στα χρόνια της… εξυγίανσης, της ενωμένης με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Γραμμένο μαζί και μάθαμε πως η ελληνική διαιτησία κάνει «ανθρώπινα λάθη», «έχει βελτιωθεί», «οι πολυτραγουδισμένοι σφυρίζουν στα τρένα» και διάφορα άλλα όμορφα παραμυθάκια, κλασσικά εικονογραφημένα πάντα.

Ζήσαμε την εποχή, στην αρχή της «εξυγίανσης» με τον Κοντονή να παίρνει τον ρόλο του… Αρχιδιαιτητή για να κάνει το χατίρι του ανθρώπου που τον είχε χαρακτηρίσει «Υπουργάρα» και να ορίζει τον «κορυφαίο» όπως μας έλεγαν οι «εξυγιαντές» και τα «παπαγαλάκια» τους για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Και όχι μόνο τον «κορυφαίο», τον Σιδηρόπουλο δηλαδή, αλλά και να αναβάλλει τον τελικό γιατί η ΕΠΟ του Γκιρτζίκη τότε δεν είχε ορίσει βοηθούς του, τους αγαπημένους του «κορυφαίου».

Οι αγαπημένοι βοηθοί του Σιδηρόπουλου μπήκαν και αφού είχαμε κλείσει ένα μήνα απραξία για τον Ολυμπιακό τότε ο Κοντονής έδωσε το «οκ» για να γίνει ο τελικός και να το πάρει τελικά η ΑΕΚ.

Φέτος στην χρονιά της «σκληρής»… εξυγίανσης με τον Γραμμένο πρόεδρο, τον «δικό μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη η ελληνική διαιτησία είχε θριαμβεύσει μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Μετά είναι γνωστή η συνέχεια…

Ο Ολυμπιακός βεβαίως όπως έλεγαν τα «παπαγαλάκια» έψαχνε άλλοθι για το γεγονός ότι δεν πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα και φώναζε για τους διαιτητές. Μέχρι και ξένο διαιτητή ζήτησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη που η ΚΕΔ της εξυγίανσης είχε βάλει τον Παπαπέτρου, τον άλλο «κορυφαίο» που μαζί με τον original «κορυφαίο» Σιδηρόπουλο είναι οι δύο Έλληνες που παίζουν (από ότι φαίνεται πια έπαιζαν, μια και πάμε ολοταχώς για ξένους) για να σφυρίξουν τον φετινό τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Τώρα όμως που οι δύο… εξυγιαντές «ξεκατινιάζονται», τώρα που για τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ είναι «χάρτινη» πρωταθλήτρια ο Γραμμένος, ο Πρόεδρος της εξυγίανσης αφού βλέπει πως δεν συμφωνούν οι αγαπημένες του ομάδες στον Έλληνα διαιτητή το γύρισε στο «στρίβειν δια του αρραβώνος».

Και φέρνει όπως λένε τα ρεπορτάζ πλέον ως δεδομένο, ξένους διαιτητές για το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ!

Κοίτα να δεις δηλαδή ένα πράγμα. Ο Γραμμένος που με ανακοίνωση του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό «ντροπή της Ελλάδας» επειδή φώναζε για την διαιτησία της… εξυγίανσης και ζητούσε ξένο διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (που με όσα συνέβησαν με τον Παπαπέτρου αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τους ερυθρόλευκους) τώρα που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διαφωνούν ποιος εκ των Σιδηρόπουλου ή Παπαπέτρου είναι πιο «κορυφαίος»!
Μιλάμε για μεγάλο πρόεδρο τώρα!

Τι έγινε τελικά κ. Πρόεδρε; Δεν είναι ικανοί οι Έλληνες διαιτητές να σφυρίξουν σε τελικό Κυπέλλου; Δεν είναι «κορυφαίος» πλέον ο Σιδηρόπουλος ή ο Παπαπέτρου;

Μήπως τελικά η «ντροπή της Ελλάδας» δεν είναι ο Ολυμπιακός αλλά η ΕΠΟ της «εξυγίανσης»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ