Δεν ντρέπεσαι ρε Κομίνη και συνεχίζεις να σφυρίζεις;

Δεν ντρέπεσαι ρε Κομίνη και συνεχίζεις να σφυρίζεις;

Το γεγονός ότι ο Κομίνης συνεχίζει να σφυρίζει και δεν τον έστειλαν σπίτι του οριστικά, είναι έγκλημα και μαζί κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή και ξεφτίλα, και για τον ίδιο και γι’ αυτούς που τον κρατούν στους πίνακες.

Ο Γιώργος Κομίνης έπρεπε να αποτελεί ήδη παρελθόν από την ελληνική διαιτησία μετά από όσα έκανε στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα και όσα ακολούθησαν. Αντ’ αυτού ορίστηκε να διευθύνει το ματς του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό! Βέβαια λίγη ώρα μετά τον ορισμό του, προφανώς κατάλαβαν στην ΚΕΔ την γκάφα τους και τον άλλαξαν (με διάφορες δικαιολογίες) αλλά είναι ντροπή και ξεφτίλα, και για τον ίδιο και γι’ αυτούς που τον όρισαν αρχικά (πριν τον κόψουν) και δεν τον έχουν στείλει οριστικά σπίτι του.

Καταρχάς ως γεγονός, ο αρχικός ορισμός του Κομίνη σε ματς (πριν ξανατονίζω «κοπεί»…), αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι κανένας «Νέος Χαλίφης» του ελληνικού ποδοσφαίρου (και ούτε είχε ποτέ τις βλέψεις να γίνει κάτι εναντίον του οποίου πολέμησε για να ανατρέψει) και ότι ο ΠΑΟΚ δεν «ελέγχει» τα ποδοσφαιρικά δρόμενα.

Επίσης όμως το γεγονός ότι ο Κομίνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι έχει τελειώσει από την ελληνική διαιτησία είναι έγκλημα και μαζί κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι ξεφτίλα να παραμένει στους πίνακες της ΚΕΔ ο άνθρωπος που τίναξε το φετινό πρωτάθλημα στον αέρα!

Καταρχάς αν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία θα έπρεπε να αποχωρήσει μόνος του από τη διαιτησία.

Δεν μπορείς να κάνεις άνω κάτω ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και μετά να το παίζεις Κινέζος!

Δεν μπορείς να ακυρώνεις το γκολ του Βαρέλα μετά από 4-5 λεπτά και αφού ακόμη και ο βοηθός σου, ο Ποντίκης είχε πάει προς τη σέντρα για να μετρήσει το τέρμα.

Δεν μπορείς να μην παίρνεις εξ αρχής πάνω σου τη φάση (ανεξάρτητα την υπόδειξη του βοηθού), καθώς είσαι μπροστά στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ και βλέπεις ότι στο γκολ του Βαρέλα, ο Μαουρίσιο δεν επηρεάζει τη φάση ή το οπτικό πεδίο του Μπάρκα.

Αλλά αφήνοντας στην άκρη αν ήταν καθαρό ή όχι το γκολ του Βαρέλα (που ήταν πεντακάθαρο…), ο Κομίνης έκανε κι άλλα εγκλήματα. Το καθαρά διαιτητικό λάθος μπορεί να συμβεί στον καθένα, θα έλεγε κάποιος καλοπροαίρετα.

Δεν μπορείς όμως να αλλάζεις τρεις φορές απόφαση στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι εντελώς λάθος σύμφωνα και με τις οδηγίες της UEFA και της FIFA.

Δεν μπορείς να αφήνεις μετά τόσες ασάφειες στο φύλλο αγώνος και να μην γράφεις αν σφύριξες να ξαναρχίσει το ματς ή όχι, και αν οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι ή όχι, αν το διέκοψες οριστικά (και όχι προσωρινά) επειδή μπήκε ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο ή όχι κτλ.

Δεν μπορείς στο φύλλο αγώνα να γράφεις άλλα, από αυτά που είδαμε όλοι με τα μάτια μας (και όλος ο κόσμος μέσω τηλεόρασης): ενώ αρχικά μέτρησες το γκολ του Βαρέλα, μετά από 4-5 λεπτά το ακύρωσες ως οφσάιντ του Μαουρίσιο (!) και μετά μάθαμε ότι στα αποδυτήρια το μέτρησες, αλλά εσύ έγραψες στο φύλλο αγώνα ότι αρχικά δεν είχες μετρήσει το γκολ και θα το μετρούσες λίγο πριν μπει ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο! Ντροπή σου ελεεινέ ψεύτη για τα οικτρά ψέματα που έγραψες και συνέχισες να υπερασπίζεσαι απέχοντας από τις κλήσεις σου στα δικαστήρια.

Και φυσικά δεν μπορείς να καλείσαι και στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο και στην επιτροπή εφέσεων και να αρνείσαι πεισματικά να πας να καταθέσεις για να ρίξεις φως στην υπόθεση που κρίνει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα (το οποίο έκανες εσύ άνω κάτω) για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ανεξάρτητα αν θα ήταν αυτό υπέρ ή κατά του ΠΑΟΚ.

Ντροπή σου Κομίνη και πάλι ντροπή…

Άσε το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία να βρουν τον δρόμο τους και ασχολήσου εσύ με κάτι άλλο.

Γιατί πλέον είσαι αποδεδειγμένα επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ