Πρόεδρε, βάλτον να καθίσει στη θέση σου…

Πρόεδρε, βάλτον να καθίσει στη θέση σου…

Μιλάμε για μια επικίνδυνη εξέλιξη που είναι δυνατό να μας οδηγήσει εκτός παγκόσμιου ποδοσφαίρου με απόλυτη ευθύνη της ΕΠΟ και προσωπικά του προέδρου της που λειτουργεί ως εντολοδόχος του Ιβάν Σαββίδη.

Να μπει όχι μόνο στις σουίτες, να καθίσει ακόμα και στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου, ο Ιβάν Σαββίδης. Ας είναι καλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει για το χατίρι του ανθρώπου που τον έστειλε στον προεδρικό θώκο. Ούτε την αισθητική μας θα προσβάλλει ούτε τη διάθεσή μας θα χαλάσει αν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρακολουθήσει με την άνεσή του τον τελικό.

Έχουμε δει κι άλλα τόσα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου αν για την… αποκοτιά του αυτή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κληθεί να πληρώσει (όχι αυτός, η ομάδα του) πρόστιμο 60.000 ευρώ. Το θέμα είναι πως θα δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στους αρμόδιους της ΦΙΦΑ που υποτίθεται επιτηρούν την Ομοσπονδία κι είναι έτοιμοι να του δείξουν κόκκινη κάρτα. Τι θα τους πει για να δικαιολογήσει την απόφασή του; Ότι βασίστηκε σε μια  ερμηνεία που είχε κάνει κατά το παρελθόν ο τότε νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ κ. Κουρίδης; Μα αυτή ήταν η «αμαρτωλή» ΕΠΟ κι αυτός ήταν ο «αμαρτωλός» Κουρίδης!

Ποιόν θα πείσει ο κ. Γραμμένος όταν θα του λένε ότι δεν επιβάλλονται σοβαρές ποινές κι όταν επιβάλλονται δεν εφαρμόζονται. Να ένας από τους λόγους για του οποίους υπάρχει ο κίνδυνος του grexit. Για κουτόφραγκους τους περνάει ο Βαγγέλης Γραμμένος και θα τους εξηγήσει ότι οι σουίτες είναι εκτός γηπέδων γιατί χτίστηκαν ως αυθαίρετα και νομιμοποιήθηκαν εκ των υστέρων. Μιλάμε για μια επικίνδυνη εξέλιξη που είναι δυνατό -εφόσον επιβεβαιωθεί και δεν αποτραπεί- να μας οδηγήσει εκτός παγκόσμιου ποδοσφαίρου με απόλυτη ευθύνη της ΕΠΟ και προσωπικά του προέδρου της που λειτουργεί ως εντολοδόχος του Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Γραμμένος για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του εντολές του παίζει με την φωτιά. Ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός είναι ο ίδιος συνομιλητής της ΦΙΦΑ. Αφού λοιπόν ο κ. Γραμμένος αποφάσισε να ρωτήσει και να εμπιστευτεί τον κ. Κουρίδη ο κ. Βασιλειάδης ας ρωτήσει απευθείας την ΦΙΦΑ να πάρει  έγκυρη γνωμοδότηση. Αν ξέρει καλύτερα ο Κουρίδης τότε να επιστρέψουν όλοι.

Και ο Γκιρτζίκης και ο Παυσανίας Παπανικολάου και όλοι οι άλλοι. Ποιος το περίμενε να εξευτελιστεί τόσο γρήγορα και με τέτοιο πάταγο η «εξυγίανση» και η «κάθαρση». Και με την ευκαιρία: Είναι «γκρανκάσα» ο διαιτητής Κομίνης που εμφανίστηκε στους πίνακες και εξαφανίστηκε μέσα σε μιάμιση ώρα; Το ερώτημα απευθύνεται ευθέως στον Δημήτρη Μελισσανίδη που είχε συνεταιριστεί με τον Ιβάν Σαββίδη για να επέλθει η κάθαρση. Κι ένα ερώτημα ακόμα: Θα στείλει τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Ασλανίδη να καθίσει δίπλα με τον κ. Σαββίδη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ