To μέλλον του Παναθηναϊκού σε μια μέρα σε μια ψήφο…

To μέλλον του Παναθηναϊκού σε μια μέρα σε μια ψήφο…

Αν η ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα ήταν «δεμένη» κάποια από τις πληρωμές που συνεχώς αναβάλλονται δεν θα είχε γίνει;

Είναι βαρύ να σκέφτεσαι πως το μέλλον του Παναθηναϊκού κρίνεται σε μια ημέρα και σε μία ψήφο. Η ψήφος είναι εκείνη που έλλειπε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας την περασμένη φορά. Τότε που τελικά η συνεδρίαση αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή για τεχνικούς λόγους.

Οι λόγοι ήταν ότι νωρίς το πρωί έβγαιναν τα κουκιά αλλά το μεσημεράκι πριν την έναρξη της συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι η πρόταση δεν περνούσε. Εχει αλλάξει κάτι από τότε μέχρι σήμερα; Κάτι που να το ξέρουμε, όχι. Δεν υπάρχει κάποια ΠΑΕ που να άλλαξε γνώμη και να ψηφίσει το μεσημέρι της Πέμπτης υπέρ της αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια. Ισως να ξέρει κάτι ο Γιάννης Αλαφούζος που δεν το ξέρουμε εμείς και δικαιολογημένα κρατιέται ως μυστικό. Αν δεν ξέρει κάτι τότε η σημερινή μέρα ίσως αποδειχτεί η πιο μαύρη στην ιστορία του μεγάλου συλλόγου.

Περιθώρια ιδιαίτερης αισιοδοξίας δεν υπάρχουν γιατί δεν προκύπτουν από πουθενά. Πάρτε σαν παράδειγμα τις πληρωμές των παικτών. Ηταν να πληρωθούν την περασμένη Δευτέρα. Τους είπαν ότι θα πληρωθούν την Τετάρτη. Όταν ήρθε η Τετάρτη τους είπαν για την Πέμπτη. Την μέρα δηλαδή που θα παρθεί η κρίσιμη απόφαση. Το σπαθί του υποβιβασμού κρέμεται πάνω από το κεφάλι του τριφυλλιού και με την υπόθεση Βέμερ.

Την Δευτέρα λήγει η προθεσμία κι αν δεν γίνει τίποτα ο υποβιβασμός γίνεται αμετάκλητος.  Εκατό χιλιάδες χωρίζουν τις δυο πλευρές αλλά συμφωνία δεν υπάρχει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ήταν να έρθει από την περασμένη εβδομάδα. Αναβολή στην αναβολή η άφιξή του προσδιορίζεται από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά.

Ο έχων τον κοινό νου αναρωτιέται: Αν η ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα ήταν «δεμένη» κάτι από όλα τα παραπάνω δεν θα είχε προχωρήσει; Εύλογο το ερώτημα εύλογη και η απάντηση. Απολύτως δικαιολογημένη η ανησυχία. Το μέλλον του Παναθηναϊκού κρέμεται από μια κλωστή. Σε παλιότερο σχόλιό μας είχαμε αναφέρει ότι για να μεταπειστούν κάποιες ομάδες και να δώσουν ψήφο υπέρ του Παναθηναϊκού θα πρέπει να απελευθερωθούν από το μπλοκ επιρροής του Ιβάν Σαββίδη.

Πηγαίνοντας λίγο παραπέρα είχαμε αναφέρει πως για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείτο κυβερνητική παρέμβαση στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν αυτή δεν έγινε ή αν έγινε και δεν ευδοκίμησε τότε η Πέμπτη 3 Μαΐου θα είναι μια τραγική μέρα για τον Παναθηναϊκό. Εκτός να υπάρξει και πάλι τεχνητή έλλειψη απαρτίας και νέα αναβολή. Τότε θα πρέπει να πληρωθούν σχεδόν όλοι. Κι ο Βέμερ  και ο Εσιέν και οι παίκτες που περιμένουν στο Κορωπί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ