Tiger σε Κοντονή : «Χάρτινο έδωσες, χάρτινο θα λάβεις»

Tiger σε Κοντονή : «Χάρτινο έδωσες, χάρτινο θα λάβεις»

Τεκμήριο διαπλοκής όταν ο Τσακαλώτος παρακολουθούσε αγώνες από τη σουίτα του Σαββίδη, έπρεπε να τον στέλναμε στην 4 να σνιφάρει αναθυμιάσεις ρετσίνας. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την απόρριψη της έφεσης για τον αγώνα με τη χάρτινη, είναι σαφής, αναφέρεται στον υπουργό δικαιοσύνης Κοντονή, που άφησε εντελώς εκτεθειμένο τον Σκουτέρη στις εν ψυχρώ επιθέσεις που δέχτηκε, με αποκορύφωμα το «ας τολμήσουν» του tiger την παραμονή έκδοσης της απόφασης.

Παρόμοιες επισημάνσεις περιελάμβανε και η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή επιθέσεις στον εν λόγω δικαστή, που μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η προσωπική- ονομαστική διαπόμπευση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και η απαίτηση επιβολής ενός άτυπου πειθαρχικού ελέγχου όχι από τα αρμόδια όργανα αλλά από Μέσα Ενημέρωσης προσπαθεί να λειτουργήσει εκβιαστικά και εκφοβιστικά, ώστε τελικά οι συνειδήσεις των δικαστών να είναι έμμεσα ελεγχόμενες από τα παράκεντρα οικονομικής εξουσίας, τα οποία έχουν το θράσος να επικαλούνται τη Δικαιοσύνη ως πυλώνα Δημοκρατίας και να θεωρούν ότι ορθή δικαστική κρίση είναι μόνο αυτή που ταυτίζεται με τα συμφέροντά τους. Γνωρίζουμε ότι τέτοιες «δημοσιογραφικές» αναφορές δεν θα σταματήσουν να γίνονται όσο υπάρχουν οι συνθήκες που τις δημιουργούν».

Το γεγονός και μόνο πως εκδόθηκε ανακοίνωση επιβεβαιώνει την απουσία του πολιτικού προϊσταμένου, ο οποίος σφύριζε αδιάφορα. Κόντρα στον υποτιθέμενο ρόλο του μεν, βολικότατο για την πολιτική του καριέρα δε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση και ειδικά το σημείο που αναφέρεται σε «απαίτηση επιβολής άτυπου πειθαρχικού ελέγχου, από ΜΜΕ», δε φωτογραφίζει απλώς αλλά ζωγραφίζει κιόλας τον έγκριτο δημοσιογράφο-εισαγγελέα με το υπερτροφικό σαγόνι, που ανακάλυψε μέχρι και πειθαρχική δίωξη!

Ήταν τόσο πειστικός ο μπαγάσας μάλιστα, που δεν έπεισε μόνο εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά μέχρι και το νομικό τμήμα της χάρτινης, που μέσα στα επιχειρήματα για να τεκμηριώσει την εξαίρεση που ζήτησε, ήταν και η υποτιθέμενη πειθαρχική δίωξη του.

«Μα δεν διώκομαι πειθαρχικά» ήταν η απάντηση του δικαστή, που έστω και σε μικρότερο βαθμό θύμισε περιπτώσεις ανθρώπων που για κάποιο λόγο καταγράφονται ως πεθαμένοι στα μητρώα του ΙΚΑ, στις ΔΟΥ κλπ και τρέχουν στα δικαστήρια να αποδείξουν πως κατοικούν σε κανονικό σπίτι και όχι στο νεκροταφείο.

Μια και το έφερε η κουβέντα πάντως, ελπίζω η χάρτινη να ήρε την έλλειψη εμπιστοσύνης στον Σκουτέρη μετά την απόφαση του.

Ας μην ξεφεύγουμε όμως, εκείνο που εννοεί ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ είναι πως η απόφαση βγήκε με τις πλάτες του Κοντονή, γι αυτό και μιλά ευθαρσώς για πολιτική απόφαση.

Ο τελευταίος είναι τόσο δημοφιλής στην ιδιαίτερη πατρίδα του που στις επόμενες εκλογές σκοπεύει να κατέβει στη Β Αθήνας, όπου οι οπαδοί της χάρτινης αποτελούν ένα διόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι του εκλογικού σώματος.

Προς άγραν πελατείας λοιπόν ως μοντέρνος Άη Βασίλης, χάρισε χάρτινο πρωτάθλημα για να αποπληρωθεί σε ψήφους.

Λαμβάνοντας υπόψιν μάλιστα πως τα ψηφοδέλτια είναι χάρτινα, μιλάμε για την ιδανική συναλλαγή, κατά το «μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις» πήγαμε στο «χάρτινο έδωσες, χάρτινο θα λάβεις». Μονόδρομος ήταν, σε περίπτωση που δε γινόταν το χάρτινο πάρε-δώσε του Κοντονή, ο φουκαράς ο Σκουτέρης θα λάμβανε μάχαιραν. Για λεπτομέρειες, απευθυνθείτε στον Μπάκα, στον Κούγια, τον Κύρκο, μακρύς ο κατάλογος.

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, πρόκειται για άλλη μια επιβεβαίωση πως ο Σύριζα μας είχε τάξει το πρωτάθλημα, μετά τις αβανταδόρικες τοποθετήσεις του αρμόδιου υπουργού αθλητισμού που προανήγγειλε την αφαίρεση βαθμών στον αγώνα με την ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας και του κυβερνητικού εκπροσώπου, ήρθε η ώρα και του υπουργού δικαιοσύνης να επισφραγίσει την κυβερνητική αβάντα που έχαιρε ο ΠΑΟΚ.

Τα παπαγαλάκια που επαναλάμβαναν το τροπάρι περί χαρισμένου πρωταθλήματος με την ίδια συχνότητα που ο παπάς λέει το «Κύριε Ελέησον», δεν αποκλείεται να ισχυριστούν πως ο κυβερνητικός ντελιβεράς μπερδεύτηκε και αντί να παραδώσει το «ταγμένο» στον δικέφαλο του Βορρά, πήγε κατά λάθος στη διεύθυνση του Νότιου!

Σύριζα είναι αυτός όλα να τα περιμένεις, κάποτε η πώληση δημόσιας περιουσίας αποτελούσε αφορμή πολέμου και τώρα την έχουν βγάλει σε πάγκους λαϊκής, σε μια λάθος παράδοση σκεύους θα κολλήσουμε;

Κατά τα λοιπά, αποτελούσε σκάνδαλο και αδιαμφισβήτητο τεκμήριο διαπλοκής κάθε φορά που κάποιος Τσακαλώτος παρακολουθούσε αγώνες της αγαπημένης του ομάδας από τη σουίτα του Σαββίδη, κανονικά έπρεπε να τον στέλναμε στη θύρα 4 να σνιφάρει αναθυμιάσεις ρετσίνας , για να μη δίνουμε αφορμές.

Φωτογραφίες του Κοντονή να παρακολουθεί αγώνες στο κλουβί του tiger ή του Βασιλειάδη να απολαμβάνει την ομάδα του από τη σουίτα του Βαγγέλα δεν πρόκειται να δείτε, για τον ίδιο λόγο που δε θα βρείτε εικόνα του Τσοχατζόπουλου με εμπόρους όπλων και του Λουκά Παπαδήμου ή του Λοβέρδου με στελέχη της Novartis.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ