Τίγρη, τον ΠΑΟΚτσή θα τον σέβεσαι!

Τίγρη, τον ΠΑΟΚτσή θα τον σέβεσαι!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ φρόντισε με τις δηλώσεις του περί Μάο-Μάο να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων ενόψει του τελικού στο ΟΑΚΑ. Κι όπως λένε στα πέριξ της Τούμπας το μόνο που κατάφερε, ο Μελισσανίδης είναι να γυρίσει το μάτι του ΠΑΟΚτσή.

Στον ΠΑΟΚ, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τις τοποθετήσεις του «φίλου» Δημήτρη Μελισσανίδη αποκαλώντας 1 εκατ. φιλάθλους Μάο – Μάο. Κι όλα αυτά ειπώθηκαν μετά τη χάρτινη φιέστα που έκαναν στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του χάρτινου πρωταθλήματος. Κανένας παράγοντας του Δικεφάλου του Βορρά δεν ειρωνεύτηκε ή χλεύασε φίλαθλο της ΑΕΚ. Ακόμα κι όταν υποβιβάστηκε, γιατί κάποιους τους βόλευε για να γλιτώσουν τα εκατομμύρια ευρώ, στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚτσής τους έβλεπε πάντα με συμπάθεια.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε είναι να «τρελάνει» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θέλουν όσο τίποτα άλλο να δουν την ομάδα τους στον τελικό να κλείνει στόματα. Οι Μακεδόνες θα κατηφορίσουν στο ΟΑΚΑ με το μάτι «γυαλισμένο» υποστηρίζοντας πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να χλευάζει την ιστορία του συλλόγου τους.

Εκτός από τον κόσμο υπάρχει πώρωση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι παίκτες θέλουν να ξεδιπλώσουν στα επόμενα τρία ματς που απομένουν κάθε αρετή της. Αρχικά, κερδίζοντας Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και Πλατανιά στην Τούμπα στο τελευταίο εντός έδρας ραντεβού με τον κόσμο και στη συνέχεια στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Θέλουν να αποδείξουν πως οι τίτλοι κατακτώνται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.

Στο ματς με την Ξάνθη ο Δικέφαλος έδειξε χαρακτήρα και ασκώντας μεγάλη πίεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε τελικά να πάρει το τρίποντο με το οποίο είναι το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Με αυτήν τη νίκη πήρε διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό και είναι το μεγάλο φαβορί

Το καταλυτικό στοιχείο για να έρθει τούμπα το ματς ήταν οι τρεις αλλαγές (Μπίσεσβαρ, Σάκχοβ, Κουλούρης) που έκανε ο Λουτσέσκου. Ειδικά αυτή του Ολλανδού χαφ. Μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και άλλαξε τη ροή του αγώνα, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Σκόραρε πριν συμπληρωθεί το λεπτό μετά την είσοδό του με εντυπωσιακή κεφαλιά και δημιουργούσε συνεχώς καταστάσεις στα καρέ της Ξάνθης ταλαιπωρώντας την κακή της αμυντική λειτουργία.

Είναι άδικο για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να τυγχάνει τέτοιας συμπεριφοράς από τον Ρουμάνο τεχνικό. Αγωνιστικά είναι δύο σκαλοπάτια πιο πάνω από τον Ελ Καντουρί, όμως ο Λουτσέσκου δείχνει μια ανεξήγητη συμπάθεια προς τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή. Από το Σεπτέμβριο είχε δείξει τις προτιμήσεις του όταν τον χρησιμοποιούσε συνεχώς παρότι αυτός σερνόταν στον αγωνιστικό χώρο. Να ξέρουν στη Τούμπα πως ο Μπίσεσβαρ πολύ δύσκολα να μείνει και τη νέα χρονιά παρότι ο ίδιος και η οικογένεια του ψηφίζουν Ελλάδα και ΠΑΟΚ.   

Την Τετάρτη (25/4) στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού. Μαθαίνω πως ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχθεί το αίτημα της αστυνομίας να δοθούν λιγότερα από 20.000 εισιτήρια και στις δύο ομάδες.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ