Να φύγουν οι «κακοί», να μείνει μόνο ο Σαββίδης που είναι «καλός»

Να φύγουν οι «κακοί», να μείνει μόνο ο Σαββίδης που είναι «καλός»

Τώρα οι ΑΝΕΛ έχουν να ελπίζουν ότι ο κ. Σαββίδης είναι μεγαλόκαρδος και θα «διαβάσει» την ανακοίνωση ως μια τεράστια συγνώμη για το κακό που του προκάλεσε η κυβέρνηση την οποία στηρίζει…

Τιμή και δόξα στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» της Θεσσαλονίκης που πέτυχαν το «δυο σε ένα» με μία ανακοίνωσή τους. Και στήριξαν έναν μεγαλοεπιχειρηματία και πήραν θέση υπέρ μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Διευκολύνθηκαν βέβαια από το γεγονός ότι η ομάδα είναι του συγκεκριμένου μεγαλοεπιχειρηματία.

Οκ, έγινε η δουλειά τους πιο εύκολη αλλά παρακαλώ να σημειωθεί και το εξής: Συντάκτης της ανακοίνωσης δεν είναι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Κώστας Ζουράρις.

Προκύπτει καθαρά από το γλωσσολογικό ύφος της ανακοίνωσης ότι ο ηγέτης της «Πυρικαύστου Ελλάδος» δεν έχει πάρει μέρος στην σύνταξη της ανακοίνωσης. Είμαστε όμως, σε θέση να πιθανολογήσουμε ότι έχει πάρει μέρος ο βουλευτής του κόμματος κ. Λαζαρίδης αφού όσα είχε πει στην Βουλή την επαύριον της τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Γκαρθία, περιλαμβάνονται ως επιχειρήματα στην εν λόγω ανακοίνωση.

Αν είχε βάλει μια πινελιά ο γίγαντας Ζουράρις θα περιλαμβανόταν η ριζοσπαστική θέση να μην λειτουργήσει το μετρό στην Θεσσαλονίκη από την στιγμή που αρμόδιος υπουργός είναι ο κ. Σπίρτζης . Μπορεί ο κ. Ζουράρις να είναι κυβερνητικός βουλευτής αλλά έχουν και οι κουταμάρες τα όρια τους.

Έτσι οι ορμώμενοι εκ Θεσσαλονίκης ΑΕΝΛ περιορίστηκαν να προτείνουν τον αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. Έτσι, εκτιμούν ότι όλοι οι «κακοί» επιχειρηματίες που εμπλέκονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα τραπούν σε φυγή και θα μείνει μόνο ο «καλός» επιχειρηματίας κ. Σαββίδης.

Το τελευταίο δεν αναφέρεται ρηματικώς αλλά λίγο μυαλό να έχει ο μελετηρός αναγνώστης, μπορεί να το καταλάβει μόνος του. Υπάρχει όμως, και κάτι που ο μελετηρός αναγνώστης το καταλαβαίνει επίσης: Ότι η ανακοίνωση δεν γίνεται να πείσει τον αφηνιασμένο κόσμο του ΠΑΟΚ διότι έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Δεν καταφέρεται ευθέως κατά της κυβέρνησης και του νυν υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή. Εδώ υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα. Στην χτεσινή ανακοίνωσή του ο επίσημος ΠΑΟΚ αλλά και ο ανεπίσημος εκπρόσωπος Τύπου υιός Σαββίδης τα έβαλαν και με την κυβέρνηση και προσωπικά με τον κ. Κοντονή. Στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης δεν λέγεται κουβέντα.

Έτσι, πώς να συντονιστείς με το λαϊκό αίσθημα. Αφήνεις πολιτικό χώρο κενό τον οποίο θα σπεύσουν να καλύψουν οι της «Ένωσης Κεντρώων» προεξάρχοντος του βουλευτού Αριστείδη Φωκά που ξέρει να… ευθυγραμμίζεται με το λαϊκό αίσθημα πριν αναγκαστεί να καταπιεί τα λόγια του. Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατό να πιάσει τόπο η φιλότιμη προσπάθεια των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης να συντονιστούν με τον παλμό του κόσμου του ΠΑΟΚ και να συγκρατήσουν τα πολύτιμα ψηφαλάκια ενόψει των εκλογών κατά τις οποίες απειλούνται με πολιτική εξαφάνιση. Κρίμα διότι η προσπάθεια ήταν άμεση και φιλότιμη αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μένει μόνο ότι ένα κόμμα , έστω μια μεγάλη οργάνωσή του έσπευσε να ταχθεί με έναν ολιγάρχη. Τουλάχιστον πρόκειται για τον «καλό» ολιγάρχη της ιστορίας. Κάτι άλλους «κακούς» τους κατακεραύνωσε ο πρωθυπουργός την Δευτέρα μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ