Οι Μάο Μάο είναι σοβαροί. Δεν είναι λινάτσες σαν τους Έλληνες…

Οι Μάο Μάο είναι σοβαροί. Δεν είναι λινάτσες σαν τους Έλληνες…

Ο Κώστας Καίσαρης επανέρχεται στο μείζων θέμα των Μάο Μάο και διερωτάται: Θα άλλαζε ο αρχηγός της φυλής των Μάο Μάο την απόφαση για το δημοψήφισμα; Υπάρχει στους Μάο Μάο, Ζουράρις; Υπάρχει Κατρούγκαλος;

ΤΕΛΙΚΑ, δεν πρόκειται για Μάο Μάο και ανθρωποφάγους. Η πτωχή αλλά τίμια Ελλάς, είναι μία πολιτισμένη χώρα. Όπως αποδείχθηκε περίτρανα, από τη χθεσινή απόφαση, που ανακήρυξε πρωταθλήτρια την ΑΕΚ. Αντιθέτως, αν η έφεση του ΠΑΟΚ γινόταν δεκτή, δέκα εκατομμύρια Έλληνες θα πολιτογραφούνταν αυτόματα σε Μάο Μάο. Με δεδομένο λοιπόν, ότι οι Μάο Μάο μπήκανε στη ζωή μας, επανέρχομαι. Και καταρχήν, να δώσω μία αποκλειστική και ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία. Αντιπροσωπεία των Μάο Μάο έρχεται στην Ελλάδα. Εντός των προσεχών ημερών αναχωρεί από τα βάθη Αφρικής με προορισμό την Αθήνα. Στην ατζέντα περιλαμβάνονται οι εξής συναντήσεις: Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο. Σκοπός του ταξιδιού, η έντονη διαμαρτυρία, για την αναφορά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, στη φυλή των Μάο Μάο.

ΚΙ εδώ που τα λέμε, έχουν δίκιο να είναι σφόδρα ενοχλημένοι. Τι σχέση μπορεί να έχει η υπερήφανη φυλή των Μάο Μάο, με την πατσαβούρα την Ελλάδα και τις λινάτσες τους Έλληνες; Σοβαροί να είμαστε. Θα τολμούσε ποτέ ο αρχηγός της φυλής των Μάο Μάο, να ξηγηθεί όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός; Να κάνει δημοψήφισμα, να του πει ο λαός «όχι» κι αυτός να το γυρίσει σε «ναι»; Ανάποδα θα τον είχανε κρεμάσει. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στη συνέχεια, ύστερα από λίγους μήνες, πάνω από το 35% των Ελλήνων διά της ψήφου τους, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους, στον Αλέξη Τσίπρα. Και τον επανεξέλεξαν πρωθυπουργό. Αυτόν που είχε φέρει τούμπα τις ψήφους 3.5 εκατομμυρίων Ελλήνων στο δημοψήφισμα. Για να επιβεβαιωθεί αυτό που έχει γράψει ο Σάμιουελ Μπέκετ: «Ένα κορόιδο πεθαίνει, δέκα γεννιούνται». Θα μπορούσε ποτέ αυτό να έχει συμβεί, στην ένδοξη φυλή των Μάο Μάο; Για Μάο Μάο είπαμε ότι είναι. Δεν πρόκειται για μαλάκες.

ΟΤΑΝ λοιπόν ο πρωθυπουργός αλλάζει την απόφαση του κυρίαρχου λαού, σε δημοψήφισμα, δεν θα μπορούσε ένας δικαστής να αλλάξει την απόφαση για ένα κωλοπαίχνιδο; Σιγά τα’ αβγα; Εδώ έχουν αλλάξει αποφάσεις σε θέματα ζωής και θανάτου. Στην κυριολεξία. Όπως στην περίπτωση του αναρχικού κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου. Το καλοκαίρι του 2012 γίνεται ληστεία μετά φόνου σε τράπεζα της Πάρου. Ο Θεοφίλου συλλαμβάνεται ύστερα από ανώνυμο τηλεφώνημα. Δικάζεται σε πρώτο βαθμό: Ένοχος, 25 χρόνια φυλακή. Στο πενταμελές εφετείο αθώος, ενώ έχει ήδη κάτσει μέσα πέντε χρόνια. Έχει χάσει δηλαδή πέντε χρόνια από τη ζωή του. Δεν τελειώσαμε όμως. Έχει κι άλλο. Ο εισαγγελέας Αγγελής άσκησε αναίρεση. Η οποία θα συζητηθεί στις 11 Μαΐου. Κι αν γίνει δεκτή, ο Θεοφίλου ξαναμπαίνει μέσα, μέχρι να γίνει η καινούργια δίκη. Αυτό είναι παπατζιλίκι. «Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς;». Δικαιοσύνη δεν είναι. Κι εμείς συζητάγαμε για τον Σκουτέρη κι ένα κωλοπρωτάθλημα. Γίνονται τέτοια στους Μάο Μάο; Προφανώς και όχι. Εύλογα λοιπόν να αισθάνονται σφόδρα προσβεβλημένοι, όταν οι Έλληνες τους πιάνουνε στο στόμα τους.

ΚΑΙ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Υπάρχει στους Μάο Μάο Κατρούγκαλος;  Να σηκώνεται στις μύτες των παπουτσιών για να δείχνει ψηλός στις φωτογραφίες; Υπάρχει Καμμένος; Είναι ποτέ δυνατόν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας των Μάο Μάο, να μείνει από μπαταρία; Επειδή μίλαγε με τις ώρες με ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά; Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Υπάρχει στους Μάο Μάο Ζουράρις; Οι μάγοι, οι αρχηγοί της φυλής κι οι καθηγητές στα βάθη της Αφρικής, είναι σοβαροί άνθρωποι. Δεν είναι σαχλαμαράκιδες. Υπάρχει στη Βουλή των Μάο Μάο, Πέτρος Κωνσταντινέας; Υπάρχει Ελένη Αυλωνίτου; Υπάρχει στο Λαϊκό κόμμα των Μάο Μάο, αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης; Υπάρχει ζεύγος Πατούλη; Οι σύζυγοι των φυλάρχων δεν επιδεικνύουν τις τουαλέτες και τα κοσμήματά τους. Δεν προκαλούν. Υπάρχει στη Βουλή των Μάο Μάο, Χρυσή Αυγή; Ο αρχηγός της φυλής των Μάο Μάο δέχεται στην καλύβα του, ποπ τραγουδιστές; Όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος τον Σάκη Ρουβά, στο Προεδρικό Μέγαρο; Οι Μάο Μάο είναι σοβαροί. Δεν είναι λινάτσες σαν τους Έλληνες. Αυτά.

Στη μουσική επιλογή, Rory Gallagher, Eric Burdon David Lindley-Knocking On Heavens Door.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ