Το μεγαλύτερο ταλέντο και η στήριξη του Μαρτίνς

Το μεγαλύτερο ταλέντο και η στήριξη του Μαρτίνς

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο κι αυτό που χρειάζεται είναι ευκαιρίες. Ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς και το βασικό ζητούμενο για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του αλλά στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έκλεισαν το θέμα προπονητή με την πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ξεκινούν και οι διεργασίες για την μεταγραφική ενίσχυση των πειραιωτών.

Για να είμαστε βέβαια ακριβείς, έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν θ’ αναφερθούμε σε παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Έχει όμως ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο, να σταθούμε σ’ έναν παίκτη που είναι στην ομάδα του Πειραιά και είναι αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο, έστω κι αν η φετινή σεζόν δεν ήταν αυτό που θα περίμενε ο νεαρός άσος των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος έκανε το ξεπέταγμα του την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά φέτος δεν αξιοποιήθηκε από τους προπονητές. Ο νεαρός μέσος της ομάδας του λιμανιού, είναι παίκτης με σπουδαίες δυνατότητες. Είναι ένας μέσος που έχει χαρίσματα στην δημιουργία παιχνιδιού. Είναι μέσος που μπορεί να παίξει σαν οκτάρι και πίσω από τον σέντερ φορ. Εκεί θα μπορέσει να δείξει πτυχές του ταλέντου, σ’ αυτές τις δύο θέσεις θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για παίκτη που ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να δει με ιδιαίτερη προσοχή. Ένα νέο παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε υπερπολύτιμη μονάδα για τους ερυθρόλευκους. Για να μπορέσει όμως να κάνει το μεγάλο βήμα ο Ανδρούτσος χρειάζεται να του δείξει εμπιστοσύνη και ο προπονητής. Κι όχι να παίζει ένα εικοσάλεπτο τώρα κι ένα δεκάλεπτο μετά από πέντε και εφτά ματς.

Ο Ανδρούτσος είναι παίκτης που έχει την πολύ καλή τελική πάσα και είναι ιδανικός για να αντιληφθεί την κίνηση του σέντερ φορ. Ίσως γιατί και ο ίδιος έχει κάνει αρκετά παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης, όταν αγωνίζονταν στην ακαδημία του συλλόγου. Κι επειδή σύντομα θα ξεκινήσει η μεταγραφολογία καλό θα είναι να σταθούμε σε ορισμένα παιδιά που ανήκουν στην ομάδα και με την κατάλληλη προσοχή μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Αυτός λοιπόν που ξεχωρίζει και μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο Ανδρούτσος. Όχι όμως για να παίζει δεξί μπακ. Δεν μπορεί ναι παίξει σαν ακραίος αμυντικός ο Ανδρούτσος. Δεν το έχει. Το σίγουρο όμως είναι πως πρόκειται για έναν οξυδερκή μεσοεπιθετικό που αν ο Ολυμπιακός τον εμπιστευτεί, τότε θα κερδίσει πολλά. Το θέμα είναι να του δώσει τις ευκαιρίες την επόμενη σεζόν ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων αλλά στις θέσεις που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά ο νεαρός μέσος.

Επιμένουμε πως ο Ανδρούτσος έχει αστείρευτο ταλέντο. Ρωτήστε και στις μικρές Εθνικές ομάδες για τις εμφανίσεις του. Πρώτος παίκτης μακράν του δεύτερου. Γι’ αυτό και είναι από τους παίκτες που πρέπει να στηρίξει ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ