Ο Άρης που πουλάει

Ο Άρης που πουλάει

Περισσότερα από 200 ονόματα θα διαβάσετε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα , σε ότι αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος και την έναρξη του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τόσο και θα πληθαίνουν τα ονόματα που θα ακούτε και θα διαβάζετε, σε ότι αφορά το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Άρη, αλλά και των υπολοίπων ομάδων.

Είναι απόλυτα λογικό, καθώς ο μέσος ακροατής και αναγνώστης προσελκύεται, ως επί το πλείστον, από δύο πράγματα. Είτε μεταγραφές για την ομάδα του, είτε πολύ άσχημα γεγονότα (για την ομάδα του και για τους αντιπάλους της). Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που σε ότι αφορά τα ρεπορτάζ, συχνά πυκνά επιλέγονται τίτλοι του στυλ «Σοκ», «Καταστροφή», «Απίστευτο». Αυτό πουλάει, αυτό δίνει κλικ, φύλλα και ακροαματικότητα.

Σε ότι αφορά, ειδικά, τις μεταγραφές και τα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, είναι πολύ εύκολο ή για την ακρίβεια, είναι η πιο ακίνδυνη μορφή προσέλκυσης «πελατών». Κανείς δεν πρόκειται να αναφέρει μετά από δύο ή τρεις μήνες, ότι κοντά σε αυτό το όνομα που παρουσιάζει ως αποκλειστικότητα, είχε γράψει και άλλα 100 που δεν πέρασαν καν έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν πρόκειται να το κάνει, γιατί δεν θα το θυμάται, κανείς τότε.

Ο τύπος της δημοσιογραφίας που έχετε, μοιάζει, λίγο με αυτό που γίνεται στις εκλογές. Η ευρεία μάζα του κόσμου ξέρει ότι πιθανότατα οι υποσχέσεις που δίνονται δεν πρόκειται να υλοποιηθούν όλες, όμως, παρόλα αυτά, ψηφίζει αυτόν που δίνει τις καλύτερες. Μετά, φυσικά, παραπονιέται, όμως, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ