Έχει τώρα ενέργεια για το 1-1;

Έχει τώρα ενέργεια για το 1-1;

Η κακή του η τύχη με τους τραυματισμούς, τα αποθέματα αυτών που έτρεχαν και τα νεύρα από την διαιτητική τριάδα, τροχοπέδι για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ματς με τη Ζαλγκίρις.

Πριν την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις είχα γράψει ότι προτιμούσα μία νίκη στις λεπτομέρειες. Εξήγησα απόλυτα τι εννοούσα, τα πρώτα λεπτά ήταν ακριβώς όπως τα περίμενα αλλά μου τα… χάλασε το τέλος. Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο πια και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και δεν υπάρχει χρόνος και για χάσιμο.

Αρχικά η ομάδα του Πειραιά παλεύει με τους «δαίμονές» της. Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα πριν το ματς με τους Πρίντεζη, Τιλί, Στρέλνιεκς και τον απόντα Παπανικολάου, ήρθε και ο Μιλουτίνοφ για να δέσει το «γλυκό». Ο Σέρβος στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου χτύπησε στο γόνατο και αναγκάστηκε ο προπονητής του με αλχημείες να του δώσει ανάσες και χρόνο για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στη συνέχεια. Αναγκάστηκε στη συνέχεια το τεχνικό τιμ να κάνει… ροτέισον στους τραυματίες για να την βγάλει καθαρή. Ε δεν την έβγαλε…

Τι συζητάμε τώρα και τι να ψάξουμε.. Λόγους που έγινε αυτό;

Δύο ματς σερί με τον ίδιο τρόπο έχει χάσει από την Ζαλγκίρις. Στην παράταση, έχοντας τη μία περάσει με 16 πόντους και την άλλη με 15. Άρα; Εκ των έσω είναι τα θέματα και κάπως πρέπει να λυθούν.

Ο Ολυμπιακός πλέον πρέπει να βρει τα αποθέματα ενέργειας. Να δει τους τραυματίες του πως θα είναι αύριο, να δει ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Λογικά πράγματα..Το αφήνουμε αυτό τώρα και πάμε παρακάτω..

Να σβήσει όσα έχουν γίνει και να κοιτάξει μπροστά.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι όταν έχεις από το πρώτο ματς χάσει, είναι ακόμα πιο δύσκολο να επιστρέψεις. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξ ανάγκης ένα μικρό ροτέισον, αφού ο Μπράουν είναι εκτός ματς, ο Ρόμπερτς χρεώθηκε γρήγορα φάουλ και δεν μπήκε στο mood του ματς, ο Ουίλτζερ δεν πέρασε ποτέ και περιμένει καμία ευκαιρία την Παρασκευή.

Σε όλα αυτά βάλτε και την τριάδα των Λοτερμόζερ, Πέρεθ-Πέρεθ και Παστούσιακ που στο έξτρα πεντάλεπτο έπαιξαν καθοριστικό λόγο και… πάπαλα. Τα παράπονα είναι δικαιολογημένα σε μεγάλο βαθμό από μεριάς Ολυμπιακού όμως δεν είναι όλη η αλήθεια για το 0-1.

Εξάλλου η ίδια η ομάδα του Πειραιά έβαλε την γκιλοτίνα στο λαιμό της. Το αν θα επέλθει το μοιραίο, είναι καθαρά στο χέρι της. Το έχει κάνει στο παρελθόν. Απλά πρώτη φορά είναι στο 0-1 έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

ΥΓ. Τι να κάνει παραπάνω ο Σπανούλης. Τι γαμωτο…

ΥΓ2 Μπράβο στον κόσμο για την στάση του. Βοήθησε και έδωσε ότι είχε για να προσφέρει.

ΥΓ3 Τα σβήνεις όλα και πας παρακάτω. Επιμένω. Δεν γίνεται να μείνεις πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ