Αυτόν τον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει

Αυτόν τον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή πρέπει ο Θόδωρος Καρυπίδης να χτίσει τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση μπορεί να μην έχει, ακόμα, εξασφαλιστεί και μαθηματικά, όμως, ο στόχος έχει ουσιαστικά επιτευχθεί. Η διαφορά των 12 βαθμών από την τρίτη θέση, δίνει στους ανθρώπους της ομάδας την δυνατότητα να  ξεκινήσουν από νωρίς τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτός θα πρέπει να περιλαμβάνει έναν και μοναδικό γνώμονα.  Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα. Χωρίς να έχει σημασία, ποιος θα είναι τεχνικός διευθυντής, προπονητής, πόσοι και ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ. Ο Άρης πέτυχε στο πρωτάθλημα που συμμετέχει, γιατί είχε συγκεκριμένες σταθερές.

Τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να υπάρχει ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί με το αγωνιστικό τμήμα, χωρίς καμία παρέμβαση. Θα πρέπει το ρόστερ να στελεχωθεί με βάση τον στόχο που θα πρέπει να πετύχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Να μην ενδιαφέρει αυτούς που θα αναλάβουν τον προγραμματισμό τι λένε οι απέξω. Είτε είναι διοικούντες, είτε δημοσιογράφοι, είτε οπαδοί.

Το μόνο που πρέπει να τους ενδιαφέρει είναι η ομάδα που θα κτιστεί να αποδειχθεί επιτυχημένη στο έργο της, βάσει αποτελεσμάτων. Να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει από το πρώτο λεπτό της προετοιμασίας, μέχρι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της. Να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, με γρανάζια που πρώτιστα να ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδας και μετά για το προσωπικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ