Ο Σφαιρόπουλος τον έβαλε στην θέση του!

Ο Σφαιρόπουλος τον έβαλε στην θέση του!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε την καλύτερη απάντηση στην προκλητική δήλωση του Γιασικεβίτσιους για σεβασμό από την διαιτησία. Ο Σαρούνας ζήτησε τον σεβασμό των διαιτητών αλλά δεν είπε κουβέντα για το πώς κέρδισε η ομάδα του στο ΣΕΦ. Για κοίτα ποιος μιλάει για σεβασμό των διαιτητών.

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Ζαλγκίρις, είναι η καλύτερη ομάδα και σίγουρα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για πρόκριση στο final 4 του Βελιγραδίου. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρέπει να επισημανθεί πως τίποτε δεν είναι εύκολο και οι Λιθουανοί δεν πρόκειται να χαριστούν στους ερυθρόλευκους. Ειδικά όταν στην άκρη του πάγκου της Ζαλγκίρις είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Και μιας και αναφερθήκαμε στον κόουτς των φιλοξενούμενων, θα πρέπει να σταθούμε και στην δήλωση που έκανε ο Λιθουανός. Μίλησε για σεβασμό της ομάδας του από τους διαιτητές. Το ακούσαμε κι αυτό. Να μιλάει ο Γιασικεβίτσιους για σεβασμό από τους διαιτητές. Αγαπητέ Σαρούνας, αν θυμηθούμε πράγματα και μιλήσει ο Ολυμπιακός για…σεβασμό από τους διαιτητές, θα πρέπει να κρυφτείς.

Τέλος πάντων, ας επιστρέψουμε στην σειρά γιατί εκεί είναι τώρα το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Ο Γιασικεβίτσιους προσπαθεί να κάνει τα κολπάκια του γνωρίζοντας πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ. Το θέμα είναι να μην πέσει στην παγίδα του Λιθουανού ο Ολυμπιακός και η απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου δείχνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν «τσιμπάνε» από τα κολπάκια της δεκαετίας του 80.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε το αυτονόητο κι έβαλε στην θέση του τον Γιασικεβίτσιους. Κι αν ο τελευταίος θέλει να μιλήσει για διαιτησία τότε γούστο του και καπέλο του. Στο ΣΕΦ όμως κατάφερε να κερδίσει πριν από λίγες μέρες στην κανονική περίοδο. Δεν είδαμε να του στερούν οι διαιτητές τη νίκη. Και μπράβο του που κέρδισε.

Και ας μην ξεχνά ο Σαρούνας στο φάουλ του Γουίλτζερ, όταν ο Αμερικανός κάρφωσε κι έστειλε το ματς στην παράταση. Οι διαιτητές κατάπιαν την σφυρίχτρα τους και δεν έδωσαν το φάουλ για να εκτελέσει και βολή ο Γουλίτζερ. Τέλος πάντων. Ο Γιασικεβίτσιους είναι καλός προπονητής και δουλεύει πολύ καλά στην Ζαλγκίρις. Αλλά το να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους δηλώσεις για να επηρεάσει τους διαιτητές και να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα είναι τουλάχιστον άστοχο.

Οι παίκτες  του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Το ίδιο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν και πάλι πολλά προβλήματα αλλά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη μπορούν να κάνουν το 1-0. Το μόνο που δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι να αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να λέει ότι θέλει. Κοιτάζει το συμφέρον της ομάδας του και κρίνεται για τα όσα είπε περί διαιτησίας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ και με την βοήθεια του κόσμου να δώσουν την καλύτερη απάντηση με μια μεγάλη εμφάνιση. Κι ας αφήσουν μετά τον Γιασικεβίτσιους να μιλάει για σεβασμό από την διαιτησία. Είναι μετά να μην αναρωτιέσαι, τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ