Ψεύτες, υποκριτές και κωλοτούμπες με αποδείξεις!

Ψεύτες, υποκριτές και κωλοτούμπες με αποδείξεις!

Ο Σταμάτης Βούλγαρης καταγράφει τον εντυπωσιακό αριθμό των κυβιστήσεων που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και ο επικοινωνιακός του μηχανισμός προκειμένου να βγάλουν τυφλούς και ηλίθιους όλους του Έλληνες.

Από που να το πιάσεις και που να σταματήσεις! Η ομάδα που για να γίνει μεγάλη έχει πατήσει επί… πτωμάτων και άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ, έχει τέτοιο θράσος που θέλει να νομιμοποιήσει την απόλυτη παρανομία!

Γυρνάμε το ημερολόγιο λίγα χρόνια πίσω. Είναι Μάιος του 2006 όταν ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε στην Τούμπα για να πάρει την ΠΑΕ από τον Γιάννη Γούμενο. Την ίδια μέρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κατάληψη γιατί φοβήθηκαν το οικονομικό κραχ! 26 Ιουνίου ο Σαββίδης απέσυρε το ενδιαφέρον του. Τέτοιο σεβασμό είχαν για τον Σαββίδη που δεν χρειάζεται να γράψουμε καν πως τον χαρακτήριζαν. Τον ΠΑΟΚ που τότε βαρούσε διάλυση τον έσωσε ο Παναθηναϊκός με την αγορά του Σαλπιγγίδη.

Τα χρόνια περνάνε και ο Σαββίδης μπαίνει τελικά στον ΠΑΟΚ. Είναι Αύγουστος του 2012. Ένα χρόνο αργότερα λοιπόν, η ομάδα που σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη δε γουστάρει να πανηγυρίζει τίτλους και να κερδίζει αγώνες στα χαρτιά, πήγε στο CAS για να αποκλειστεί η Μέταλιστ. Με την ουκρανική ομάδα ο ΠΑΟΚ είχε έρθει ισόπαλος στο Χάρκοβο (1-1), αλλά είχε ηττηθεί στην Τούμπα (0-2). Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Να κουνήσουν σεντόνι. Τελικά έμεινε όνειρο απατηλό!

Φτάνουμε στη σεζόν 2015-2016. Μία διαιτητική απόφαση του Παππά τινάζει τον ημιτελικό της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στον αέρα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ λέει ότι δε θα κατέβει στη ρεβάνς, ότι θα κατέβει με την U-20 και τελικά δεν κατεβαίνει καν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αντί ωστόσο να τα βάλει με τον ηθικό αυτουργό βάζει στο μάτι την ΑΕΚ, επειδή προκρίθηκε στον τελικό και έπαιξε με τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το Κύπελλο! Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν δύσκολο να χωνέψουν στη Θεσσαλονίκη, ότι η ΑΕΚ που ερχόταν από τη Football League είχε πάρει κούπα την ώρα που οι ίδιοι δεν μπορούσαν να σπάσουν το κατεστημένο μόνοι τους.

Σεζόν 2016-2017. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί με πάθος και απίστευτη μανία τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στα χαρτιά για τα όσα έχουν συμβεί στον αγώνα Ολυμπιακός – Πλατανιάς. Όλες οι προσπάθειές του ωστόσο πάνε στο κενό. Έτσι το μόνο τρόπαιο που μπορεί να διεκδικήσει είναι το Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΚ στον τελικό του Βόλου. Όλοι θυμούνται ότι ο Μάτος ποτέ δεν αποβλήθηκε για την καρατιά στον Πατίτο. Όλοι επίσης θυμούνται ότι κατέκτησε το Κύπελλο με το γκολ offside του Ενρίκε.

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί ο τεμαχισμός του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς της Τούμπας και μετά το ματς ο Ιβάν Σαββίδης δήλωνε ότι: «Θα χαρεί ο Δημήτρης με τη χαρά μου». Μετά τον τελικό και αφού έχουν προηγηθεί οι δηλώσεις Μελισσανίδη για τον επόπτη (και όχι ντου με όπλο την ώρα του ματς), ο ΠΑΟΚ που έχει ξεσαλώσει για την κατάκτηση του τροπαίου, εκφράζει με… ύφος τη θέση -γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει- να… επαναληφθεί το ματς.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι στα ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα είχαν προηγηθεί δύο νίκες του ΠΑΟΚ με διαιτητικά λάθη. Την πρώτη χρονιά της επιστροφής με το πέναλτι που κάνει ο Κάτσε στον Σιμόες και μετά τη λήξη του ματς ο Μελισσανίδης έκανε λόγο για ανθρώπινο λάθος και την επόμενη σεζόν με το άουτ που έγινε κόρνερ και ο «Τίγρης» και η ΑΕΚ πάλι δε μίλησαν.

Όταν γίνεται η χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ στη Λεωφόρο, ο επικοινωνιακός μηχανισμός του ΠΑΟΚ πρωτοστατεί στην… καμπάνια και επιπλέον ποινή στον Ισπανό τεχνικό. Όπερ και εγένετο. Η ΑΕΚ πάλι δε μίλησε. Φτάνουμε λοιπόν στο περιβόητος ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Η ζωή τα φέρνει έτσι όπου ότι ακριβώς έκανε ο Ίβιτς στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχανε και πήρε το ματς στα χαρτιά (σ. σ. με διοίκηση Σαββίδη και ανύπαρκτο τραυματισμό του προπονητή που έδιωξε στο τέλος της σεζόν και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παντελή Κωνσταντινίδη), κάνει ο Γκαρσία.

Το παράπονο λοιπόν των ανθρώπων του ΠΑΟΚ (το οποίο εκφράστηκε από τους ίδιους στο περιθώριο της εκδίκασης του κ. Σκουτέρη), ήταν ότι ο… επικοινωνιακός μηχανισμός της… ΑΕΚ δεν τάχθηκε στο πλευρό τους! Δεν πήραν θέση δηλαδή οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ υπέρ του ΠΑΟΚ στην κόντρα με τον Ολυμπιακό. Και ονόματα των ανθρώπων που τα έλεγαν μπορώ να γράψω, αλλά δε χρειάζεται… Το κακό δεν είναι ότι τα έλεγαν, αλλά ότι τα πίστευαν! Ότι ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ πρέπει να γράψει υπέρ του ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως επειδή έχουν πλέον τον τρόπο να ελέγχουν όλους τους ρεπόρτερ της ομάδας τους να θέλουν να το κάνουν και σε άλλους.

Όμως οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ είναι άλλη ιστορία. Ακόμα και τώρα που όλα πάνε πρίμα δεν κάνουν γαργάρα το θέμα του Χριστοδουλόπουλου… Πάμε παρακάτω.

Μιλάνε για… bullying στον Σκουτέρη, επειδή η ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης. Ποιοι; Αυτοί που έκαναν επίθεση στην Σκολαρίκη μετά την απόφαση που έβγαλε. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, δεν είχε δηλώσει ότι η δικαστής είχε… προαποφασίσει; Γιατί δεν βγήκε να τα πει πριν την εκδίκαση και το έκανε μετά;

Τότε δε, είχε πρόβλημα με τη συμπληρωματική έκθεση που κατέθεσε ο Αρετόπουλος. Τώρα όμως ζητάει από τον Κομίνη να εμφανιστεί!

Φτάνουμε στο περιβόητο: «Έχουμε ένα ματς λιγότερο!».

Μα καλά, ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που την είπε στην ΑΕΚ για την απόφαση των Αρεοπαγιτών; Οι ίδιοι δεν αποφάσισαν σε τρίτο και τελευταίο βαθμό ότι: «Κατακυρώνει τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( αρθ. 470 Κ.Ποιν. Δ.)».

Πως γίνεται λοιπόν να έχει ένα ματς λιγότερο ο ΠΑΟΚ, όπως λένε πρωί μεσημέρι βράδυ σε όλα τα μικρόφωνα που βρίσκουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ; Πως γίνεται να προσθέτουν συνεχώς πόντους;

Ο επικοινωνιακός κύκλος του ΠΑΟΚ δεν έκανε επίθεση στον Βασιλειάδη για αυτά που είπε προσφάτως; Όμως αποδέχονται τα γελοία και απαράδεκτα συνθήματα που τραγουδούσε ο Φωκάς στη συγκέντρωση – απογραφή των 3-4 χιλιάδων στην Καμάρα. Μέχρι και τον Λεβέντη έφτασαν να κάνουν σημαία.

Απομόνωσαν την ατάκα της κα Ρίζου για το δικονομικό σκέλος του video και απέκρυψαν το υπόλοιπα μέρος της: «Μας συμφέρει το video γιατί δείχνει τον Σαββίδη να κυνηγάει τον Κομίνη στα αποδυτήρια», είπε η δικηγόρος της ΑΕΚ. Όμως αυτό το κομμάτι τα… τζιμάνια το ξέχασαν!

Τι ήθελε ο ΠΑΟΚ; Video και Κομίνη. Η ΑΕΚ μετά το παρατράγουδο της Αθλητικής Κυριακής είπε «Ελάτε να τελειώνουμε». Μέχρι εκείνη την ώρα η ΑΕΚ φοβόταν το video. Μετά στα κείμενα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για κωλοτούμπα της ΑΕΚ και φόβο πριν την τελική δικαίωση.

Υπενθυμίζω ότι πριν φύγουμε από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και η ΕΡΤ διέρρεαν ότι το παιχνίδι διακόπηκε εις βάρος της ΑΕΚ\

Πριν την πρώτη εκδίκαση μιλούσαν για ποινή -10 εις βάρος της ΑΕΚ

Πριν τη δεύτερη εκδίκαση έλεγαν ότι το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Στη συνέχεια αποκάλεσαν το Φ. Α. του Κομίνη κουρελόχαρτο. Ζητάνε όμως να συνεχιστεί το ματς από το σημείο που διεκόπη και να ισχύσει το σκορ που αναγράφεται στο… κουρελόχαρτο.

Αυτοί λοιπόν που θέλουν να χωρίσουν τη χώρα στα δύο, βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη και κάνουν επιθέσεις σε ρεπόρτερ ΑΕΚ αποκαλώντας τους με χαρακτηρισμούς που θυμίζουν Τ(ρ)ούμπα, καλό θα είναι κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι θερίζουν ότι έσπειραν.

Κάντε μας λοιπόν τη χάρη…

ΥΓ: Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο εκ των νομικών του ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε το εξής εκπληκτικό: Ότι πλέον ο Κομίνης, του οποίου την κατάθεση ζητούσε με επιμονή ο ΠΑΟΚ για να λάμψει η αλήθεια, δεν έχει πλέον να πει και πολλά αφού ότι όλα φαίνονται στο video που προσκομίστηκε.

Ποιους είπατε κωλοτούμπες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ