Πες την αλήθεια

Πες την αλήθεια

Ο Αλαφούζος τον Σεπτέμβριο έλεγε ότι… χαρίζει την ομάδα και τώρα εμφανίζεται να ζητάει επιπλέον χρήματα για να την παραχωρήσει. Αν υπάρχουν πολιτικά παιχνίδια, ας βγει να τα καταγγείλει επώνυμα. Διαφορετικά, ας μας πει επιτέλους που τελειώνει το ψέμα και που αρχίζει η αλήθεια.

Τη στιγμή που ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση διαρρέει το θέμα με τη νέα πρόταση για την αγορά του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει άφαντος. Και δίνει εντολές για να διαψευστεί μια πρόταση που όχι μόνο υφίσταται, αλλά υπάρχουν και χαρτιά που έχουν βγει στη δημοσιότητα και τα οποία εκθέτουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που συνεχίζει το… κρυφτούλι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ξεκαθαρίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο πως θέλει να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό. Είχε ανοίξει από μόνος του την πόρτα σε υποψήφιους επενδυτές και έδειχνε πως περίπου… παρακαλάει να εμφανιστεί κάποιος και να αγοράσει την ΠΑΕ. Όμως, όταν αυτοί εμφανίστηκαν, ο ίδιος κρύφτηκε.

Η επιστολή του «Athens Alive» προς τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού έμεινε αναπάντητη. Τώρα, το ενδιαφέρον του «Pan Asia Investments» και ενός πανίσχυρου επιχειρηματία, με συμμετοχή σε σημαντικά ποδοσφαιρικά deals, φέρνει και πάλι τον Αλαφούζο εκτεθειμένο στα μάτια του κόσμου. Άρνηση να παραχωρήσει την ΠΑΕ, παρά την πρόταση που φέρνει χρήματα και στη δική του τσέπη και γλιτώνει τον Παναθηναϊκό από κάθε είδους σενάριο καταστροφής και απαίτηση για επιπλέον χρήματα προκειμένου να συνεχίσει την κουβέντα.

Την ίδια ώρα, από τον Παναθηναϊκό τα βάζουν με την… κυβέρνηση και κάνουν λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες και για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πλήξει και να εκθέσει τον Αλαφούζο! Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Αν το θέμα το δούμε λίγο πιο βαθιά, εύκολα θα βγάλουμε το συμπέρασμα πως στην πλάτη του Παναθηναϊκού παίζεται ένα «παιχνιδάκι» μεταξύ Αλαφούζου και κυβέρνησης, που βρίσκονται σε κόντρα εδώ και καιρό, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τον σύλλογο.

Ο Αλαφούζος οφείλει να πει την αλήθεια. Να μιλήσει ξεκάθαρα και για το αν έχει πρόταση στα χέρια του, και για το αν σκοπεύει τελικά να δώσει την ΠΑΕ, όπως είχε πει και για τις απαιτήσεις που έχει. Διαφορετικά, αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στη χρεωκοπία ή στον υποβιβασμό, υπεύθυνος θα είναι εκείνος και οι πράξεις του. Και όχι η κυβέρνηση, όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι συνεργάτες του και όσοι τον συμβουλεύουν στον επικοινωνιακό τομέα, που εδώ και πολλούς μήνες έχει αποτύχει σε κάθε προσπάθειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ