Ανανέωση ήθους

Ανανέωση ήθους

Στις προθέσεις των διοικούντων την ΠΑΕ Άρης είναι να προταθεί νέο συμβόλαιο στον μεγάλο άτυχο Δημήτρη Ανάκογλου.

Το  συμβόλαιο του Δημήτρη Ανάκογλου με τον Άρη ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ, είναι η αλήθεια, να έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι κάποιος τον μάτιασε από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ελάχιστα παιχνίδια κατάφερε να αγωνιστεί και στο διάστημα αυτό θα έχει υποβληθεί συνολικά σε τρία χειρουργεία (μαζί με την επέμβαση που θα κάνει τώρα).

Σε αυτή τη προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Ανάκογλου πρέπει να αισθανθεί ότι έχει στο πλευρό του όλον τον οργανισμό που λέγεται Άρης. Στις προθέσεις της ΠΑΕ Άρης φαίνεται ότι είναι να καταλάβει ο ποδοσφαιριστής ότι αυτό το εννοούν με πράξεις και όχι στα λόγια. Εκτός, λοιπόν, από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ανάκογλου ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ανάκογλου.

Για την ακρίβεια θα του καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο. Πρόκειται για μια κίνηση που συνάδει άμεσα με το μέγεθος του Άρη και την φιλοσοφία του σαν σύλλογος. Ένας Άρης που με αξιοπρέπεια πορεύεται από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του, χωρίς να μπορεί κανείς να του επισυνάψει το παραμικρό στην μέχρι τώρα ένδοξη ιστορία του.

Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία τι χρήματα θα περιλαμβάνει αυτή η πρόταση για το νέο συμβόλαιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για μια χειρονομία που πρέπει να τύχει της αναγνώρισης και της προβολής που πρέπει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ