Τον ακούσατε τον Τουρσουνίδη στην Κυβέρνηση;

Τον ακούσατε τον Τουρσουνίδη στην Κυβέρνηση;

Θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο ο ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Ιβάν είπε στο συλλαλητήριο ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και πλέον αναμένουμε την αντίδραση όλων των αρμοδίων για αυτή την απαράδεκτη και διχαστική δήλωση του Τουρσουνίδη.

Να τα έλεγε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε κανείς να μπει στην διαδικασία να… καταλάβει. Όχι βεβαίως να δικαιολογήσει, όχι να επικροτήσει, όχι να μην αντιδράσει αλλά όπως και να έχει άλλη βαρύτητα έχει τι λέει ο κάθε οπαδός που τραβάει και την τρέλα του με την ομάδα που αγαπάει και άλλη ο εκάστοτε Γιώργος Τουρσουνίδης. Στην προκειμένη περίπτωση ο ίδιος ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Μιλάμε για τον γνωστό παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ, 22 φορές διεθνής με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας. Που βεβαίως ποτέ δεν είχε κρύψει την μεγάλή του αγάπη για τον ΠΑΟΚ και τώρα στα 48 του χρόνια αποφάσισε μιλώντας στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ για τα όσα συμβαίνουν με τις τιμωρίες της ομάδας τους να πει:

«Χαιρετίζω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, τον λαό του ΠΑΟΚ! Είμαστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις, για την αδικίας εις βάρος της ομάδας μας. Δε θα τους περάσει! Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν μπορούν να φανταστούν πού μπορούμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια. Μπροστάρης είναι ο Ιβάν Σαββίδης και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Θα μας βρουν μπροστά τους! Μη σταματήσετε ποτέ».

Ναι, αυτά τα είπε ο Τουρσουνίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Ο Τουρσουνίδης μπροστά στην… κλοπή όπως υποστήριξε και αυτός του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να φανταστεί μέχρι που μπορεί να φτάσει ο λαός του ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη. Και το μήνυμα που έστειλε ήταν πως «θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο»!
Ναι καλά διαβάσατε! Ο Τουρσουνίδης απείλησε πως επειδή στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως τους κλέβουν το πρωτάθλημα με τις τιμωρίες που έχουν επιβληθεί, για τον τραυματισμό του Γκαρθία και το ντου του οπλοφόρου Σαββίδη θα φέρει διχασμό στην χώρα! Θα την χωρίσει στα δύο!

Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα! Οι άνθρωποι πραγματικά έχουν ξεφύγει και έχουν φτάσει σε σημείο να δηλώνουν έτοιμοι να διαλύσουν την χώρα! Και πριν πείτε, «εντάξει μωρέ ποιος ασχολείται με μια ατάκα του Τουρσουνίδη» σκεφτείτε πως δεν είναι μόνο ο Τουρσουνίδης που σκέφτεται έτσι. Κάπως έτσι άλλωστε αρχίζουν τα μπερδέματα.

Σε αυτή την χώρα βεβαίως που λέγεται Ελλάδα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς καν να υπολογίζει τις συνέπειες όσων ξεστομίζει.

Το ζητούμενο όμως είναι αν άκουσε κανείς αρμόδιος την απαράδεκτη, εμπρηστική και άκρως διχαστική δήλωση του Τουρσουνίδη. Αν όντως συνάμα στον ΠΑΟΚ συμμερίζονται τα όσα δήλωσε ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του.

Και βεβαίως το σημαντικότερο υπάρχει κανείς στην Κυβέρνηση που έμαθε τι ειπώθηκε στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ από τον Γιώργο Τουρσουνίδη; Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης έχει να πει κάτι για αυτό; Ο ιδιαίτερα ευαίσθητος με τον Ολυμπιακό κ. Τζανακόπουλος θα πει κάτι; Το Μαξίμου θα βγάλει καμιά ανακοίνωση να καταδικάσει την άκρως διχαστική δήλωση του Τουρσουνίδη που σε καιρούς δύσκολους και επικίνδυνους θέτει θέμα διαχωρισμού της χώρας σε βορρά και νότο; Ο Πρωθυπουργός που δεν υπολογίζει ως γνωστόν το πολιτικό κόστος; Και βέβαια ο Υπουργός Οικονομίας, κ. Τσακαλώτος που έβαλε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού, θα πάρει θέση; Και όταν λέω αν θα πάρει θέση, δεν εννοώ στην Τούμπα όπως του αρέσει, ως οπαδός άλλωστε του ΠΑΟΚ, αλλά ως υψηλόβαθμο μέλος της Κυβέρνησης.

Ο Υπουργός Αμύνης, κ. Καμμένος θα τοποθετηθεί για την απίστευτα επικίνδυνη για την χώρα στάση του Τουρσουνίδη; Ο κ. Καμμένος που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε εθνικά θέματα.

Θα αντιδράσουν λοιπόν οι αρμόδιοι, όπως οφείλουν, από όλους τους τομείς της κοινωνίας και του κράτους ή απλά θα ήταν Σάββατο απόγευμα με λιακάδα;

Ή μήπως επειδή υπάρχουν οι μαγικές λέξεις ΠΑΟΚ και Σαββίδης θα κάνουν όλοι πως δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν, δεν πρόλαβαν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ