Ήρθε η ώρα να δυναμώσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ικανά στελέχη

Ήρθε η ώρα να δυναμώσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ικανά στελέχη

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, αλλά και στην ΠΑΕ. Το σωματείο αν θέλει να λέγεται μεγάλο πρέπει πρώτα να δυναμώσει με έμπειρα στελέχη τα γραφεία του στην Μικράς Ασίας.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φωνάζαμε, τότε από άλλο μέσο ενημέρωσης, πως πρέπει ν’ αλλάξει ακόμα και τα πλακάκια στις τουαλέτες της Τούμπας αν θέλει να βλέπει τα χρήματά του να πιάνουν τόπο. Δεν το άκουσε. Πορεύτηκε με τα ίδια πρόσωπα, με τα ίδια στελέχη. Οι μοναδικές παρεμβάσεις του μεγαλομετόχου ήταν αυτές των διορισμένων προέδρων, των στρατηγικών συμβούλων του, αλλά και των τεχνικών διευθυντών.

Θα θυμάστε όλοι τον Κύπριο Τζακ Αγγελίδη, τον Γερμάν Τσιστιακόφ, ακόμα και τώρα έρχεται συχνά πυκνά στην Τούμπα, αλλά και τον Φράνκ Άρνεσεν. Το κοινό το οποίο είχαν και οι τρείς ήταν πως κανείς τους δεν προσέφερε τίποτα. Στα δύσκολα λάκισαν φεσώνοντας το μπάτζετ της ομάδας με αρκετά εκατομμύρια ευρώ και ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας.

Αυτή την στιγμή ο Σαββίδης εμπιστεύεται τυφλά δύο στελέχη του. Την δικιά του Μαρία Γκοντσάρεβα, για τα οικονομικά του συλλόγου, αλλά και τον Μάκη Γκαγκάτση. Από εκεί και πέρα το χάος. Δύο άνθρωποι για να τρέξουν μια ολόκληρη ΠΑΕ. Για να μην παρεξηγηθούμε δεν μιλάμε για τους υπαλλήλους που και εδώ είναι λίγα τα άτομα που τρέχουν καθημερινά και ξεσκίζονται στο να πετύχουν αυτά που θέλει ο πρόεδρος. Αναφερόμαστε στα υψηλά κλιμάκια που βρίσκονται στο σωματείου. Ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ενίσχυση και στα γραφεία με ανθρώπινο δυναμικό που θα έχουν γνώσεις για να μπορέσουν να καλύψουν όχι μόνο τον δικό τους τομέα, αλλά και άλλους, γιατί, τελικά, αυτό αναγκάζονται να κάνουν.

Δεν ξέρω πως θα τα βρει αυτά τα στελέχη, σίγουρα όχι μέσα από συμπάθειες και φιλίες, αν θα είναι μέσα από κάποια σελίδα στο ίντερνετ, όμως όταν τα βρει θα πρέπει να τα αξιολογήσει ο ίδιος με βάση τα δικά του θέλω. Μόνο μ’ αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ, θα κατορθώσει να στελεχωθεί με ικανά στελέχη που θα συμβαδίζουν με τις θέσεις και τις απόψεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Υ.Γ. Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κηρύχθηκε την Πέμπτη με αφορμή το θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000-5 σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, ο οποίος έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης να σκύψει πάνω στην οικογένεια του ήρωα Γιώργου, ηθικά και οικονομικά και όχι μόνο στα λόγια, όπως γίνεται εδώ και χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ