Γροθιά στο μαχαίρι…

Γροθιά στο μαχαίρι…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χωρίς να έχει «χτίσει» συμμαχίες και χωρίς να υπάρχει διάθεση από καμία ομάδα να συζητηθούν τα προβλήματα ήταν μόνος του και οι προτάσεις του δεν εισακούγονταν.

Η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πείσει τους υπόλοιπους μετόχους της Ευρωλίγκας πως κάτι δεν πάει καλά με την διοίκηση του Τζόρντι Μπερτομέου προσέκρουσε στην απροθυμία τους να συστήσουν μαζί του ένα μέτωπο αμφισβήτησης.

Ο Καταλανός αξιωματούχος προφανώς έχοντας οργανώσει καλά τις άμυνές του άκουσε αυτά που είχε να πει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσφέρθηκε να τεθεί στην κρίση των μετόχων το καλοκαίρι ζητώντας ουσιαστικά «ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέθεσε τις απόψεις τους για όσα κατά τη γνώμη του δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση. Μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν με τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες συγκεκριμένων ομάδων για τα σφυρίγματα των διαιτητών κόντρα σε συγκεκριμένους αντιπάλους, αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει στα έσοδα σε σχέση με την επένδυση που κάνουν οι μέτοχοι κάθε χρόνο υποστηρίζοντας πως είναι κατά πολύ δυσανάλογα, ενώ μίλησε και για το ζήτημα με το Instagram και την τιμωρία του.

Φάνηκε όμως πως χωρίς να έχει «χτίσει» συμμαχίες και χωρίς να υπάρχει διάθεση από καμία ομάδα να συζητηθούν τα προβλήματα ήταν μόνος του και οι προτάσεις του δεν εισακούγονταν.

Όταν μάλιστα τέθηκε το θέμα της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου επήλθε η οριστική ρήξη, μια και απορρίφθηκε το αίτημά του να ψηφίσουν οι ομάδες για το αν θα πρέπει να ισχύσει.

Εκεί λοιπόν ο Γιαννακόπουλος κατάλαβε πως είναι «περσόνα νον γκράτα» για την Ευρωλίγκα, πως ο Μπερτομέου ελέγχει απόλυτα τη διοργάνωση και ανακοίνωσε πως ο Παναθηναϊκός αποχωρεί προσχωρώντας στη ΦΙΜΠΑ.

Είναι μια δύσκολη απόφαση η οποία θα επιφέρει κραδασμούς καθώς το Τσάμπιονς Λιγκ είναι αλήθεια πως με τη σημερινή της μορφή δεν προσφέρεται ως ελκυστική διοργάνωση. Ούτε για παίκτες, ούτε για χορηγούς, ούτε για προπονητές.

Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να παρατηρήσει κανείς πως καμία από τις ομάδες δεν σχολίασε όλα όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είτε λοιπόν είναι όλα σωστά και «αγγελικά πλασμένα» τόσο ώστε δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς, είτε ο Γιαννακόπουλος είναι ένας επίμονος άνθρωπος που βγάζει πράγματα από το μυαλό του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε αυτό που έπρεπε. Αντί να «ξιφουλκεί» στο Instagram πήγε μπροστά σε όλους και εξέθεσε τις απόψεις του περιμένοντας απαντήσεις. Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο θα φανεί στην πορεία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ