Είναι… Ρέντη για την επιστροφή στην κορυφή

Είναι… Ρέντη για την επιστροφή στην κορυφή

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς καλείται να εκμεταλλευτεί τις ανέσεις που παρέχει το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων, ώστε οι πειραιώτες να επιστρέψουν άμεσα στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει στον Πέδρο Μαρτίνς τα «κλειδιά» για την δημιουργίας μιας νέας ομάδας και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Χθες το μεσημέρι ήρθε και στην χώρα μας και το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Πορτογάλος κόουτς, ήταν να δει το προπονητικό κέντρο των πειραιωτών. Είναι μια λεπτομέρεια που όμως φανερώνει πολλά και ο 48χρονος τεχνικός έδειξε με την συγκεκριμένη κίνηση τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται την παρουσία του στον πάγκο των πειραιωτών.

To10.gr σας μετέφερε από χθες βράδυ το ρεπορτάζ για τις εντυπώσεις του Πορτογάλου. Ο Μαρτίνς ενθουσιάστηκε από αυτά που είδε και είναι ξεκάθαρο πως από το προπονητικό κέντρο περνά ο δρόμος για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα προπονητικό κέντρο το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις στον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού και θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Όσκαρ Γκαρθία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί όλα αυτά που του πρόσφεραν οι εγκαταστάσεις των πειραιωτών. Και η συγκεκριμένη αναφορά δεν είναι τυχαία. Ίσως να ήταν και θέμα συνεργατών, η ουσία όμως είναι πως δεν υπήρξε σωστή δουλειά.

Ποια ήταν λοιπόν η πρώτη επιθυμία του νέου προπονητή των ερυθρόλευκων; Να δει τον χώρο στον οποίο θα χτίσει την ομάδα του. Να δει τις εγκαταστάσεις, να τσεκάρει πράγματα. Κι αυτό κάνει κάθε επαγγελματίας που σέβεται την δουλειά του και την ομάδα στην οποία θα εργαστεί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δαπανήσει περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Κι έχει δημιουργήσει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για να μπορούν να τα έχουν όλα προπονητής και παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Ο στόχος του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι προφανής, με τους ερυθρόλευκους να σκέφτονται μόνο την επιστροφή τους στην κορυφή. Κι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των πειραιωτών έναντι των ανταγωνιστών τους είναι και το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.  Το10.gr είναι σε θέση να σας μεταφέρει πως ο Μαρτίνς είναι πολύ άνετος μετά τα όσα αντίκρισε στου Ρέντη κι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Όταν όμως αναφερόμαστε στο προπονητικό κέντρο και τον ρόλο που έχει στην σωστή λειτουργία μιας ομάδας, δεν αναφερόμαστε μόνο στις ανέσεις που αυτό παρέχει σε τεχνική ηγεσία και παίκτες του Ολυμπιακού. Όταν λέμε για τις εγκαταστάσεις στου Ρέντη λέμε και για το κλίμα μιας ομάδας το οποίο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία μιας ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων καλείται ν’ αλλάξει και την ατμόσφαιρα στον Ρέντη, δημιουργώντας ένα νέο κλίμα. Κι αυτό είναι κάτι που το έχει ανάγκη ο νέος Ολυμπιακός. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έγιναν πολλές αλλαγές και θα γίνουν ακόμα περισσότερες. Ο στόχος είναι ένας κι αφορά το χτίσιμο μιας νέας ομάδας όχι μόνο σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού αλλά την γενικότερη ατμόσφαιρα και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η επιστροφή του Ολυμπιακού περνά από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Ρέντη. Και ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πως θα έχει στην διάθεση του ότι χρειάζεται για να δημιουργήσει τη νέα ομάδα των πειραιωτών. Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ