Ποτέ ξανά, Άρη

Ποτέ ξανά, Άρη

Ο τετραετής εφιάλτης πλησιάζει στο τέλος του και η ομάδα επιστρέφει στην φυσική της θέση, με μια και μόνο υπόσχεση.

Τέσσερα χρόνια πολύ δύσκολα. Με πίκρες, με απογοητεύσεις. Καμία χαρά. Όταν ο Άρης κέρδιζε στις χαμηλότερες κατηγορίες από αυτή που ανήκει,εξάλλου, ήταν απλά μια πρόσκαιρη ανακούφιση. Μέσα στο ποτάμι της στεναχώριας που έπνιγε τους οπαδούς του. Μετά από τέσσερα χρόνια φαίνεται πως και γι αυτόν τον τεράστιο σύλλογο πλησιάζει το τέλος του εφιάλτη.

Ο Άρης επιστρέφει. Ο Άρης γυρίζει δυνατός και αν ευοδωθούν κάποια πράγματα που βρίσκονται στα σκαριά, θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στη μηχανή του. Θα μπορούσαμε να καθίσουμε να γράψουμε δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν αρχίσει να αυτοπροτείνονται.

Κάτι απόλυτο λογικό, καθώς ο Άρης έχει αρχίσει ξανά να γίνεται ελκυστικός στα μάτια της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και ιδανικός προορισμός για παίκτες. Θα μπορούσαμε να καθίσουμε να αραδιάζουμε ονόματα και προτάσεις με την σέσουλα, όμως, δεν έχει αυτό σημασία, μέρα που είναι.

Τον σχεδιασμό της ομάδας θα τον αναλάβουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι γι αυτό. Όταν λοιπόν αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την ευθύνη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τότε τα υπόλοιπα είναι εύκολα να γίνουν.

Αυτό που έχει σημασία, ενόψει και της επικείμενης επιστροφής της ομάδας στην φυσική της θέση, είναι να μην επαναληφθούν ξανά τα λάθη του παρελθόντος και να μην χρειαστεί να ξαναζήσει αυτό το πράγμα ξανά ο οργανισμός που λέγεται Άρης. Γιατί σε αντίθεση με άλλους, ο Άρης καλείται πάντα να πληρώσει τα λάθη του και μάλιστα ακριβά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ