Ολυμπιακός : Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Ολυμπιακός : Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Οι σαρωτικές αλλαγές για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού ξεκίνησαν για τα καλά με το πρώτο «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ, τον νέο προπονητή που έρχεται αλλά και με «πινελιές» που δείχνουν τη σωστή κατεύθυνση.

Από το βράδυ του Σαββάτου και την τραγική παρουσία του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά έως σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα. Και θα αλλάξουν ακόμη περισσότερα πολύ σύντομα.

Η επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και ας απομένουν τέσσερις αγώνες ακόμη για τους Πειραιώτες που βεβαίως θα επιδιώξουν, όσο μπορούν πλέον, να μαζέψουν την κατάσταση, να κάνουν το καλύτερο δυνατό από την πλευρά τους για να γνωρίζουν στο τέλος που θα στοχεύσουν αρχικά το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο στόχος άλλωστε για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι ξεκάθαρος και έχει να κάνει στη δημιουργία μιας ομάδας που θα φέρει και πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Οι κινήσεις που έγιναν αποτελούν ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων της διοίκησης να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο «σπίτι» του και να «οχυρώσει» τον σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Όσκαρ Γκαρθία στο τρίμηνο που έμεινε στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να προσφέρει ούτε τα ελάχιστα, με τις ευθύνες που τον βαραίνουν πάντως να είναι οι μικρότερες από όλους. O Πέδρο Μάρτινς από την άλλη ετοιμάζεται για να αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού όντας ο «εκλεκτός» του Βαγγέλη Μαρινάκη όπως άλλωστε πρώτοι διαβάσατε από to10.gr.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού θα επιδιώξει να αποδειχθεί… Μάρκο Σίλβα, να ξεπεράσει δηλαδή όλα τα εμπόδια και να βάλει τέλος στο «γαϊτανάκι» των προπονητών που δεν μπορούν να στεριώσουν στον Πειραιά τα τελευταία δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα οι αλλαγές που ξεκίνησαν στο ρόστερ με ποδοσφαιριστές και προπονητές θα συνεχιστούν και στους άλλους τομείς, στους ποδοσφαιράνθρωπους σε θέσεις – κλειδιά για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού.

Ήδη πάντως στις τελευταίες αλλαγές που συντελέστηκαν αυτές τις μέρες υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση. Μια προσθήκη που δείχνει πως στον Ολυμπιακό βλέπουν προς την σωστή κατεύθυνση χωρίς να φοβούνται να διορθώσουν λάθη που έγιναν.

Η επιστροφή του γυμναστή της ομάδας, Χρήστο Μουρίκη, πέρασε στα ψιλά, κατά πολλούς αποτελεί λεπτομέρεια την ώρα που ο οργανισμός του Ολυμπιακού επιχειρεί μια επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς που θέλει πολύ δουλειά και σωστό πλάνο.

Όμως μην ξεχνάτε πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Μιλάμε άλλωστε για τον πλέον επιτυχημένο γυμναστή που πέρασε από το Ρέντη, με πολυετή προσφορά στον σύλλογο. Άνθρωπος που νοιώθει τον Ολυμπιακό όσο λίγοι πλέον στο Ρέντη.

Πιστός «στρατιώτης» του συλλόγου και μετρ του είδους του. Ήταν ένα από τα λάθη της σεζόν η απομάκρυνση του. Διορθώθηκε όπως οφείλουν στον Ολυμπιακό να διορθώσουν και όλα τα υπόλοιπα για να κάνουν το απαραίτητο restart και από την δική τους την πλευρά να παρουσιαστούν τη νέα σεζόν πανέτοιμοι. Η άλλη πλευρά του νομίσματος, η περίφημη… εξυγίανση που διασύρουν άλλωστε από μόνοι τους πλέον οι εμπνευστές της δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ