Το γοργόν και χάρη έχει…

Το γοργόν και χάρη έχει…

Ο «χάρτης της επιστροφής» έχει μπει ήδη στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό!

Θέλει να «τρέξει» τις εξελίξεις ο Ολυμπιακός. Μας το δείχνουν αυτό τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο Ρέντη. Το σύνθημα δόθηκε μετά την επίσκεψη του Μαρινάκη στους παίκτες και τις ανακοινώσεις για το δικό τους… grexit, πριν από αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι και σύνηθες να αλλάζεις όλη την ομάδα σου και ήδη ο Ολυμπιακός έχει απομακρύνει από την ομάδα του σχεδόν μία ενδεκάδα, αν θυμηθούμε ότι έφυγαν αρκετοί στη δύση της προηγούμενη χρονιάς. Από κει και πέρα μπορεί να μην υπάρξουν άλλες αναχωρήσεις τούτες τις μέρες, όμως το βέβαιο είναι ότι μόλις πέσει η αυλαία θα … ερημώσει το λιμάνι.

Ξεκινώντας την αναζήτησή τους για το αύριο οι ερυθρόλευκοι έβαλαν σε προτεραιότητα το ζήτημα του προπονητή. Ορθολογικό και ποδοσφαιρικό, καθώς δεν θα μπορούσε να γίνει όποια άλλη ενέργεια πριν να υπάρξει ο καπετάνιος, ώστε να μετρήσει και η δική του γνώμη για το επόμενο πλήρωμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν έτοιμος από καιρό αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε με τον Ολυμπιακό και προφανώς είχε στο μυαλό του την προοπτική να ακολουθήσει τα χνάρια των Ζαρντίμ, Περέιρα, Μάρκο Σίλβα και Μπέντο. Δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα οι συμπατριώτες του που πέρασαν από τον πάγκο των ερυθρόλευκων και είναι σχεδόν βέβαια ότι με κάποιους από αυτούς θα αντάλλαξε… μηνύματα.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός έχει κλείσει κάποιους παίκτες με ταλέντο  από την εγχώρια αγορά (Μάνος, Πασαλίδης, Καρατάσιος) αλλά και αυτή του εξωτερικού (Καμαρά) και απομένει να γίνει το «ξεκαθάρισμα» από το υπάρχον ρόστερ, καθώς θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι θα μείνουν στο Ρέντη κάποιοι παίκτες (γύρω στους 7-8 σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς) που θα αποτελέσουν τον «σκελετό» για τη νέα σεζόν, ενώ ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για κάποιους από τους δανεικούς, όπως βέβαια και για τις μεταγραφές των ξένων που προβλέπεται να φτάσουν κοντά στις 5-6.

Θα μείνει ανοιχτό παράθυρο και για τα παιδιά της Ακαδημίας, κάτι που δεν συνέβη σε αυτήν την σεζόν, άρα ο Ολυμπιακός υπό κανονικές συνθήκες κι αφού τελειώσει πρώτα το θέμα του προπονητή, τότε θα μπορέσει να ετοιμαστεί εγκαίρως για τα προκριματικά της Ευρώπης, με τον αστερίσκο να υπάρχει και η Ελλάδα στην Ευρώπη, ποδοσφαιρικά, κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο όσο υπάρχει στην ΕΠΟ ο Γραμμένος και στέλνει επιστολές στην FIFA υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι επί των ημερών του τιμωρήθηκαν οι ισχυροί του πρωταθλήματος.

Λες και οι απέξω δεν παρακολουθούν τις εικόνες που προκύπτουν από την Τούμπα ή δεν γνωρίζουν για τις αποφάσεις που γίνονται γνωστές με το ξημέρωμα της Κυριακής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ