Αφήστε ρε να παίξουμε ποδόσφαιρο 

Αφήστε ρε να παίξουμε ποδόσφαιρο 

Απίστευτα πράγματα στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Ρατσιάτο από την Αργολίδα.

Ενα παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ ανάμεσα στις δύο κατα τεκμήριο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ενα παιχνίδι που δεν θα  έκρινε καμία άνοδο, καθώς και οι δυο ουσιαστικά έχουν ανέβει στη Superleague.

Ο Άρης πλήρωσε δυο αδράνειες της άμυνας του , ο ΟΦΗ ηταν τυχερός και ο τερματοφύλακας του σε εξαιρετική ημέρα. Εκεί σταματάει η οποία κουβέντα για το ποδόσφαιρο, γιατί η πολύ κακή διαιτησία του Ρατσιάτου δεν επέτρεψε να γίνει παιχνίδι.

Με πολλά λάθη σε βάρος του Άρη και χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αυτό στο 59ο λεπτό, όταν και ο Πασάς βάζει γκολ με σουτ εξω απο την μεγάλη περιοχή και ως εκ θαύματος ο ρέφερι το ακυρώνει γιατί έχει υποδείξει πριν φάουλ υπέρ του Άρη. Στη συνέχεια δείχνει να τα έχει χαμένα, με τις διαμαρτυρίες των παικτών και των δυο ομάδων.

Δεν μπορώ να κρίνω αγωνιστικά ενα παιχνίδι που ο διαιτητής δεν άφησε με τα λάθη του να παιχτεί ποδόσφαιρο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα απο το να χάσει μια ομάδα αλλα να την αφήσουν να παίξει. Δεν λέω οτι τα έκανε επίτηδες, προφανώς βρέθηκε σε άσχημη μέρα ή δεν είναι τόσο καλός διαιτητής.

Δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο ενας παίκτης όταν του σπάζουν συνεχώς τα νεύρα μεσα στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, μπορεί να δοκιμάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ