Χανούμια στον Βορρά

Χανούμια στον Βορρά

Οσο στα μαλακά κι αν πέφτει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ είναι πρώτη, δικαίως και αξιοπρεπώς και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ περιμένουμε την επιστροφή της στα γήπεδα σε ένα ντέρμπι που θα μείνει στην ιστορία.

Τα χάδια που έχει δώσει στον Ιβάν Σαββίδη η ελληνική Δικαιοσύνη δεν του τα έδωσε ούτε η μάνα του. Φυσικά, μετράει το αποτέλεσμα. Κι αν το αποτέλεσμα φέρνει την ΑΕΚ στην πηγή, μέχρι να πιει νερό έχει δρόμο ακόμα. Όχι μεγάλο, σα να λέμε έμεινε η ουρά, αλλά χρειάζεται μια πρώτη ψυχραιμία πριν τους πανηγυρισμούς.

Σημασία έχει αυτό που λέμε, ότι ξεχώρισε η ήρα από το σιτάρι ας πούμε. Και τώρα που έχει ήδη ξεκινήσει η πρώτη ΠΑΟΚτζήδικη γκρίνια, για πρωτάθλημα κερδισμένο στα χαρτιά αντίστοιχο του ήθους της ΑΕΚ, όλα αυτά είναι απόδειξη -ακόμη μία- πως η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, η πιο συγκροτημένη, αυτή που έκανε τις μεγαλύτερες προσπάθειες έφτασε δικαίως εδώ που έχει φτάσει.

Χωρίς στραβά μάτια από την διαιτησία. Χωρίς Πλατανιάδες κι Αστέρες Τρίπολης (8 λεπτά καθυστερήσεις; Γιατί;). Χωρίς στραβά μάτια (το ξαναείπαμε) στους Ζωσιμάδες. Στο ματς με τον Ολυμπιακό. Χωρίς φύλλο αγώνα που χαρίζει κυριολεκτικά γκολ από τα αποδυτήρια. Χωρίς όπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Πού να δω πώς θα αντέξει με αποκλεισμό 3 ετών ο Σαββίδης, πιθανότερο είναι να κάνει ντου με το θωρηκτό Ποτέμκιν.

Εν τω μεταξύ, πλέον περιμένουμε να δούμε… θαύματα από την διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ. Στον δε Τελικό Κυπέλλου; Ξέφρενο πάρτι.

Αλλά και πάλι, όσο στα μαλακά κι αν έχουν πέσει, η ΑΕΚ είναι πρώτη, δικαίως και αξιοπρεπώς και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ περιμένουμε την επιστροφή της στα γήπεδα σε ένα ντέρμπι που θα μείνει στην ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ