Τώρα όλοι ξέρουν, όλοι καταλαβαίνουν

Τώρα όλοι ξέρουν, όλοι καταλαβαίνουν

Η χειρότερη Κυβέρνηση όλων των εποχών φροντίζει να κυνηγά όσο περισσότερο μπορεί τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Αυτό που μέχρι πριν ένα χρόνο κάποιοι αμφισβητούσαν, τώρα το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Όταν εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο κάποιοι λίγοι τονίζαμε πως η Κυβέρνηση έχει ως στόχο της να πλήξει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι γνωστοί «εξυγιαντές» επεδίωκαν να το διακωμωδήσουν.

Πολύ γρήγορα όμως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φρόντισε να επιβεβαιώσει με τα λόγια και τα έργα της πως στο στόχαστρο της βρίσκεται ο σύλλογος του Πειραιά και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ. Δεν είναι μόνο η τελευταία εξέλιξη με την ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην περιβόητη υπόθεση του Noor1 που έχει γίνει δίκη, έχουν βρεθεί οι ένοχοι, αλλά για τους Κυβερνώντες δεν αρκούν μια και δεν υπήρξε το όνομα που επιθυμούσαν να εμπλέξουν.

Μια ακόμη προσπάθεια να πλήξουν και να διασύρουν επικοινωνιακά τον Μαρινάκη ξεκίνησε. Δεν είναι η πρώτη της χειρότερης Κυβέρνησης που συνάντησε ο τόπος, δυστυχώς στην χειρότερη εποχή της Ελλάδας. Οι άνθρωποι που θα έσκιζαν με ένα νόμο και ένα άρθρο τα μνημόνια, αλλά έφεραν τα πιο σκληρά και απάνθρωπα μνημόνια στην Ελλάδα, αυτοί που φώναζαν «στα τέσσερα» στους πολιτικούς τους αντιπάλους αλλά τώρα, τρία χρόνια πλέον έχουν… οσφυοκαμψία (όπως έλεγε και ο Παπαδόπουλος) από τους τεμενάδες!

Η Κυβέρνηση που ξεπουλάει την Μακεδονία, η Κυβέρνηση που βλέπει Έλληνες στρατιωτικούς αιχμάλωτους των Τούρκων, λιμενικά σκάφη να επιδιώκουν να βυθίσουν οι Τούρκοι, και δεν τολμά ούτε καν να μιλήσει. Μετά από μέρες ο Υπουργός Αμύνης βάζει το στρατιωτικό τζάκετ και απαντά με μεγάλα λόγια κάνοντας τον Σουλτάνο να… τρέμει.

Η Κυβέρνηση που έφτιαξε την γενιά των 300 ευρώ, που έκλεισε τις τράπεζες και επέβαλε τα capital control, που ανάγκασε ουκ ολίγες φορές δικαστικές ενώσεις να βγάλουν ανακοινώσεις για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη.

Η Κυβέρνηση που μίλησε για το σκάνδαλο των σκανδάλων, την Novartis, και λίγες μέρες μετά είδαμε πως αναφέρετε σε καταθέσεις κάποιων αγνώστων που απλά… «εκτιμούν», η Κυβέρνηση που με κάθε τρόπο και στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο επιδιώκει απλά να κερδίζει χρόνο για να συνεχίζει να διασύρει και να κρατά όμηρους ανθρώπους που δεν την έχουν «προσκυνήσει» γιατί απλά ξέρει πως με τα στοιχεία που υπάρχουν (αυτά που δεν υπάρχουν δηλαδή) είναι αδύνατο να τιμωρηθούν.

Η Κυβέρνηση που… πολεμά την διαφθορά αλλά έχει από κοντά σε όλα επιχειρηματίες που τους έσπρωξε στο να πάρουν ΜΜΕ για να τους «λιβανίζουν» από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας βεβαίως σε αντάλλαγμα ότι ακριβώς επιθυμούν. Ακόμη και το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, ασχέτως αν από μόνοι τους οι επιχειρηματίες βάζουν «αυτογκόλ».

Αλλά που ξέρετε, ακόμη 15 μέρες μετά το ντέρμπι της Τούμπας απόφαση δεν υπάρχει για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Μπορεί να βρουν τον τρόπο όπως βρήκαν ξημερώματα με την απόφαση της Εφέσεων του κ. Σκουτέρη να κόψουν στη μέση την τιμωρία για να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον εκλεκτό τους να πάρει αυτό που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε… ευχηθεί! Και αν δεν μπορέσουν από εκεί, ίσως να μπορέσουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, του «δικού μας» κατά δήλωση Σαββίδη, Γραμμένου, να δώσουν κάτι στον εκλεκτό τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για σκευωρία της Κυβέρνησης για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε και πλέον είναι αλήθεια πως τώρα όλοι ξέρουν και όλοι καταλαβαίνουν. Δεν είναι η αρχή, είναι το τέλος άλλωστε μιας απέλπιδας προσπάθειας να σπιλώσουν όσο περισσότερο μπορούν το όνομα του. Με τον πιο σκληρό τρόπο. Βασιζόμενοι σε μηδενικά στοιχεία όπως προκύπτουν άλλωστε από την υπόθεση που εδώ και καιρό εξελισσόταν ακόμη και μέσα στη Βουλή με την αμέριστη συμπαράσταση της Κυβέρνησης στην προσπάθεια για να βρεθούν… στοιχεία.

Το σημαντικό όμως είναι πως ο κόσμος πλέον ξέρει, πλέον γνωρίζει, πλέον καταλαβαίνει. Και αναφέρομαι κυρίως στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ξαναλέω όμως ότι πλέον είμαστε στο τέλος. Ένας χρόνος έμεινε στην χειρότερη, στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θα ήταν ευχής έργο τα πάντα να κυλήσουν γρήγορα και σε αυτή την υπόθεση για να αποδειχθεί η αλήθεια, η πραγματική αλήθεια. Δυστυχώς στην Ελλάδα η δικαιοσύνη πηγαίνει με βήματα… Σε αυτό ποντάρουν άλλωστε όλοι όσοι αναζητούν «ομήρους».

Υ.Γ. Πήρε τρεις μέρες στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης να πει τις λέξεις ΠΑΟΚ και Σαββίδης μετά το ντου του ένοπλου προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Έφτασε Παρασκευή για να σχολιάσει ο κ.Βασιλειάδης τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ στην αθλητική δικαιοσύνη μετά την πρωτόδικη απόφαση της κα Σκολαρίκη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Μίλησε την Παρασκευή και ενώ μια μέρα πριν είχε βγάλει απόφαση που αναρτήθηκε στο ΦΕΚ πως απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Τούμπα για ματς κεκλεισμένων των Θυρών…

Τώρα που ο Ολυμπιακός δεν έχει υπογράψει ακόμη το έγγραφο που ζητάει (για το οποίο δεν έχουν την παραμικρή αρμοδιότητα η ΠΑΕ) ο κ. Βασιλειάδης φρόντισε κατευθείαν να μιλήσει κατά του Ολυμπιακού. Να τονίσει πως ήταν πολιτικά τα κίνητρα. Μάλιστα. Ούτε την επιστολή του Ολυμπιακού δεν είχε διαβάσει που έλεγε πως για να αποφασιστεί οτιδήποτε πρέπει να γίνει δ.σ. της λίγκας, όπως και θα γίνει την Δευτέρα. Αλλά είπαμε, στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανήκει ο κ. Βασιλειάδης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ