Χάνει την ψυχραιμία του ο «σωλήνας»

Χάνει την ψυχραιμία του ο «σωλήνας»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποκάλεσε «γαϊδούρι» παράγοντα που ζήτησε εξηγήσεις για τον οικονομικό απολογισμό!

Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, ο πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης ομοσπονδίας της χώρας αποκαλεί «γαϊδούρι» έναν εκπρόσωπο σωματείου, επειδή… τόλμησε να ζητήσει διευκρινήσεις για τον οικονομικό απολογισμό κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού συμπλέει μαζί του! Συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2018.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ενοχλήθηκε επειδή ο Βασίλης Ντάκουρης ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τον οικονομικό απολογισμό. Όλα αυτή στην κορυφαία δημοκρατική εκδήλωση (έπρεπε να είναι) κάθε συλλόγου, ή ομοσπονδίας, τη Γενική Συνέλευση. Κι αφήνουμε κατά μέρους το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ήταν και πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης! Γιατί, όταν δεν εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου, πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου…

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ως πρόεδρος της Γ.Σ., αλλά και της ΕΟΚ, πρότεινε έναν οικονομικό απολογισμό προς έγκριση. Ο κ. Ντάκουρης είπε το αυτονόητο, ότι έπρεπε να συζητηθεί και να αναλυθεί ο απολογισμός, πριν τον εγκρίνουν τα σωματεία. Αφήνουμε κατά μέρους το γεγονός ότι ο κ. Βασιλακόπουλος ζήτησε πρώτα να ψηφιστεί και μετά να συζητηθεί ο απολογισμός. Προφανώς έχει συνηθίσει οι συζητήσεις να είναι μεταξύ τυριού κι αχλαδιού, πάντα υπό το δόγμα «πετάει ο γάιδαρος; Πετάει, πρόεδρε…».

Μια και αναφέραμε το συμπαθές τετράποδο, όταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είδε ότι ο Βασίλης Ντάκουρης δεν υποχωρεί κι επιμένει να ρωτά για αριθμούς, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί με την υποσημείωση «ακολουθεί αναλυτική περιγραφή», αλλά δίχως να υπάρχει η παραμικρή ανάλυση, ενοχλήθηκε και τον αποκάλεσε «γαϊδούρι».

Φαίνεται πως ο πάλαι ποτέ «ισχυρός άνδρας» του ελληνικού μπάσκετ δεν αντέχει όχι την κριτική, αλλά να υπερασπιστεί αυτών που ο ίδιος λέει. Ενοχλήθηκε επειδή εκπρόσωπος σωματείου (Ντάκουρης) ζήτησε αναλυτική περιγραφή των εκδηλώσεων, για τις οποίες δαπανήθηκαν 2.500.000 ευρώ! Και αποκάλεσε γαϊδούρι τον πρώην παίκτη και νυν εκπρόσωπο του Εύνικου. Αξιοθαύμαστη δημοκρατική ευαισθησία, από έναν πολύπειρο παράγοντα, που φαίνεται πως οσάκις βρει απέναντί του κάποιον που να μην καταπίνει αμάσητη την τροφή που του δίνει, χάνει την ψυχραιμία του.

Αλήθεια, ποια είναι η άποψη του κ. Βασιλειάδη για τη στάση του «φίλου» του; Αλήθεια, ποια είναι η άποψη του τομέα αθλητισμού του ΚΚΕ, για τον παράγοντα με τον οποίο συντάσσονται και συμπλέουν; Αλήθεια, ποια είναι η άποψη του Σταύρου Κοντονή, για τον «φάρο» (έτσι τον είχε αποκαλέσει) του ελληνικού αθλητισμού;

Ξέρετε, μπορεί σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού κάποιοι να τα βρίσκουν, όμως στη βάση του αθλήματος ο κόσμος «βράζει». Το κακό για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο κι αυτούς που έχουν επιλέξει να τον στηρίξουν τώρα που πέφτει (και που βέβαια θα τους παρασύρει μαζί του, θυμηθείτε το) είναι πως τα γαϊδούρια έχουν κι υπομονή, αλλά κι όταν εκνευρίζονται… κλοτσάνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ