Kέρασε άγχος και πίκρα

Kέρασε άγχος και πίκρα

Μια μέρα πριν από την συμπλήρωση 104 χρόνων από την ίδρυση του ο Άρης έκανε ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή στη Superleague

Ο Άρης έκανε τα εύκολα δύσκολα στα Χανιά. Ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να κερδίσει πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ αλλά και με βάση τον τρόπο που διαμορφώθηκε το τελικό 2-3 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού. Έστω και έτσι, όμως, το κέρδισε, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και αυξάνοντας σε δέκα τους βαθμούς της διαφοράς του από την τρίτη Παναχαϊκή.

Μια μέρα πριν την συμπλήρωση 104 χρόνων από την ίδρυση αυτού του τεράστιου συλλόγου, η ομάδα κέρασε άγχος τους οπαδούς της που ταξίδεψαν στην Κρήτη για να βρεθούν στο πλευρό της, αλλά και όσους την παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Ορισμένες αδράνειες στην άμυνα ήταν ανεπίτρεπτες και πάλι καλά που απέναντι τους βρέθηκε μια ομάδα που και μετά την ισοφάριση βγήκε μπροστά για να πετύχει το τρίτο γκολ και άφησε κενούς χώρους.

Περισσότερη, όμως, πίκρα κέρασε ο Άρης αυτούς που περίμεναν την στραβή. Αυτούς που έσφιξαν την γροθιά στο πρώτο γκολ του Λεό και την ύψωσαν στον αέρα στην ισοφάριση. Την στιγμή που ο Γιάννης Πασάς κάρφωνε την μπάλα στα δίχτυα μετά την εξαιρετική σέντρα του Ντούνη στο 85ο λεπτό, στα πρόσωπα τους αποτυπώθηκε τέτοια ξινίλα, λες και είχαν καταπιεί ένα κιλό λεμόνια.

Το παιχνίδι σίγουρα δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε και για μια ακόμα φορά,ο Άρης μας έβγαλε την ψυχή, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κυλήσει σαφώς πιο ήρεμα. Αυτό, όμως, που θα μας μείνει είναι η εικόνα των ποδοσφαιριστών να πηγαίνουν μετά το τέλος του αγώνα και να χειροκροτούν τον κόσμο τους για την συμπαράσταση. “Χρόνια πολλά,αγάπη μου γλυκιά..”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ