Αυτός είναι ο Άρης

Αυτός είναι ο Άρης

Όλοι οφείλουν να δουν την ομάδα μέσα από τα μάτια της κυρίας Νούλας και του κυρίου Αλέξανδρου.

Διάβασα στο θέμα που είχε δημοσιεύσει το ΑΠΕ και δεν πίστευα στα μάτια μου. Στην αρχή νόμιζα ότι έκαναν λάθος στις ηλικίες, όμως όχι. Ο κύριος Αλέξανδρος 87 ετών και η κυρία Νούλα 82 ετών, είναι ζευγάρι από το 1965. Ένωσαν τις ζωές τους και τους ένωσε η αγάπη τους για τον Άρη. Σε αυτήν την ηλικία ακολουθούν πιστά την ομάδα τους.

Αυτός είναι ο Άρης. Και είναι τεράστιος. Αυτός είναι ο λόγος που δήθεν αντικειμενικοί προσπαθούν, με το νου τους, να τον μειώσουν, γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα τον φτάσουν. Άτομα που τον έβλεπαν στον ύπνο τους σαν εφιάλτη και την επόμενη μέρα έκαναν στους γονείς τους τους άρρωστους, γιατί ντρέπονταν να πάνε στο σχολείο.

Δεν έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με κανέναν τους, Αρειανέ. Ποτέ κανείς από αυτούς δεν στάθηκε στο πλευρό σου, δεν ήθελε το καλό σου. Δεν τους έχεις ανάγκη, γιατί το δικό σου μέγεθος αναγνωρίζεται από τους εχθρούς σου και τους αντιπάλους σου, ενώ οι ίδιοι προσπαθούν πίσω από τον μανδύα της αντικειμενικότητας να βρουν λάμψη.

Για να δανειστώ και το γνωστό μότο, που έγινε viral το τελευταίο χρονικό διάστημα, αγαπήστε τον Άρη όπως τον αγαπούν η κυρία Νούλα και ο κύριος Αλέξανδρος. Κοιτάξτε τον με την λατρεία που βγαίνει από τα μάτια τους, αφήστε την ψυχή σας να νιώσει το μεγαλείο του και να βγει και σε εσάς αυτό το χαμόγελο που είναι αποτυπωμένο στα πρόσωπα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ